Fudbaleri Jedinstva poraženi su na svom terenu od ekipe Otrant

Fudbaleri Jedinstva poraženi su danas na svom terenu od ekipe Otrant - Olympic, rezultatom 0:5 (0:3), u 11. kolu Druge crnogorske lige.

Ekipa iz Ulcinja već nakon prvih 45 minuta igre postavila je ubjedljiv rezultat i riješila utakmicu u svoju korist i to golovima Molabećirovića u 6. i 42. minutu, dok je fudbaler Jedinstva, Dragan Nikolić, u 32. minutu napravio grešku u petercu i dao autogol.

U drugom poluvremenu gosti su bez velikog napora gol razliku učinili još većom i to uz pomoć Divanovića, koji je mrežu Jedinstva pogodio u 79. minutu, a pri samom finišu utakmice Pavićević je u 88. postavio konačni rezultat.

Trener bjelopoljskog tima, Enes Kasumović, čestitao je ekipi iz Ulcinja na zasluženoj pobjedi i naglasio da će pokušati da dođu do novih bodova, u utakmicama sa ekipama sa kojima su “rame uz rame”.

“Spremali smo se cijele nedjelje za ovaj meč, ali se igrači nijesu odazvali obavezama koje su trebali da odrade na terenu, a iskusna ekipa Otranta je to kaznila. Već u prvom poluvremu utakmica je bila riješena, na kraju smo pokušali da bar odbranimo dostojanstvo, ali je ipak kvalitet fudbalera iz Ulcinja došao do izražaja”, kazao je Kasumović.

Igrač Otrant Olympica, Rijad Pepić, kazao je za Radio Bijelo Polje da je očekivao težu utakmicu.

“Iskreno, lako smo došli do pobjede, mislio sam da će otpor fudbalera Jedinstva biti mnogo jači, ne znam šta se desilo, ali smo svakako mi zaslužili ova tri boda”, kazao je Pepić, dodajući da u narednom kolu igraju protiv Bokelja, ekipe koja se nalazi pri vrhu tabele, ali ipak vjeruju u pobjedu.

FK Jedinstvo u 12. kolu dočekuje ekipu Čelik, a trener Kasumović vjeruje da ih mogu opet pobijediti, nakon što su to učinili i u Nikšiću.

FK JEDINSTVO: Rakonjac, Gordić, Drašković, Poljak, Šćekić (Zejnilović), Madžgalj, Šoja, Nikolić (Hasanović), Bugarin, Ramović (Kriještorac), Idrizović

FK OTRANT OLYMPIC: Mećikukić, Jablan, Seniković, Molabećirović (Matunović), Pepić, Pavićević, Roja, Padović (Rudović), Miličković, Divanović, Banović (Mizuki)

Autorka: Sanja Čujović
Foto:Darko Braič