Bez golova u Bijelom Polju

Fudbaleri bjelopoljskog Jedinstva odigrali su danas neriješeno na svom terenu sa ekipom Ibra, 0:0, u nastavku Druge crnogorske lige, prekinute prije više od dva mjeseca zbog pojave virusa korona.

Utakmica 23. kola u Bijelom Polju završena je bez golova, a prema riječima trenera domaćeg tima, Seada Babače, uz dosta grešaka i pogrešnih odluka.

U izjavi za Radio Bijelo Polje, Babača je kazao da ovo i nije iznenađujući rezultat, s obzirom da su nakon duge pauze, jako kratkog pripremnog perioda i to bez ijedne kontrolne utakmice, danas odigrali prvi meč u nastavku šampionata.

„Ibar je jako kvalitetna ekipa koja vrijeba mjesto koje vodi u baraž, ali smo i jedni i drugi danas pravili dosta grešaka, imali smo dosta propusta. Jednostavno nijesam znao šta mogu da očekujem od svog tima, jer je vrlo teško napraviti procjenu bez odigrane pripremne utakmice. Sa druge strane, želje i volje momcima danas nije falilo, ali je ovo daleko od onoga kvaliteta igre koji smo prikazali u prethodnom periodu“, saopštio je Babača.

Kako je rekao, okreću se narednom meču, ali neće biti lako, jer ih očekuje zgusnut raspored utakmica.

„Igra se bukvalno na sva tri dana, ali prije svega moram da oporavimo ove momke, pa da se spremimo za Otrant, a onda i naredne mečeve”, kazao je trener bjelopoljskog Jedinstva.

Podsjetimo, bjelopoljski drugoligaš prije obustave takmičenja zauzimao je 2. poziciju na tabeli.

FK Jedinstvo: Džafić, Gordić, Perošević (Nikolić), Memčević (Mušović), Krulanović, Bugarin, Banda, Kriještorac (Hajrović), Kalačević (Cvijović), Idrizović, Šćepanović

FK Ibar: Nikolić, Šutković, Mućalica, Muković, Stanisavić (Juković), Škrijelj (Pepić), Talović, Kalač (Murić), Anđelić, Tahirović (Hodžić), Shimokawa

Autorka: Sanja Čujović

Foto: RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE