KF Jedinstvo savladao u gostima ekipu Studentski dom

KF Jedinstvo savladao je juče u gostima ekipu Studentski dom, rezultatom 8:2, u trećem kolu Prve crnogorske futsal lige.

Do ubjedljive pobjede bjelopoljski tim došao je golovima Lišanina (2), Obradovića (2), Nonovića (2), I. Ćorovića (1) i F. Ćorovića (1).

Futsal klubu Jedinstvo to je druga pobjeda u ovoj sezoni, a kako je za Radio Bijelo Polje kazao predsjednik kluba, Miloš Vajić, zadovoljni su do sada ostvarenim rezultatima.

“Iz nedjelje u nedelju ekipa svoju uigranost i kvalitet pokazuje rezultatima na terenu. Iako smo na samom startu sezone doživjeli težak poraz od ekipe Titograd, uspjeli smo da se vratimo u igru i povezali smo dvije pobjede. Vjerujem da ćemo tako i nastaviti pa se nadamo bodovima i u narednom kolu, kada ćemo ugostiti ekipu KMF “Gorštak”. Igramo na našem terenu, pa očekujemo i veliku podršku navijača, jer nam ona zaista puno znači”, kazao je Vajić.

Bjelopoljski tim sada je treći na tabeli, sa šest osvojenih bodova, dok prvoplasirana ekipa Bajo Pivljanin ima tri boda više.

Autorka:Sanja Čujović
Foto: KF Jedinstvo