Obustavljena sva sportska takmičenja

Poštujući odluku Ministarstva zdravlja i uvođenje privremenih mjera protiv širenja COVID-19 virusa, kojima se zabranjuju sva javna i privatna okupljanja i održavanje sportskih manifestacija, sportski savezi Crne Gore donijeli su odluku o obustavljanju svih takmičenja.

Odlukom Fudbalskog saveza obuhvaćena su sva takmičenja na nacionalnom nivou – Telekom 1. CFL, Druga, Omladinska, Kadetska, 1. ŽFL i Futsal liga – kao i takmičenja u organizaciji Udruženja klubova Jug, Centar i Sjever.

U narednih 15 dana neće se igrati košarkaške utakmice ni u jednoj kategoriji, počev od najmlađih ("Mini basket" i "Idea lige mladih") do seniorskih takmičenja u muškoj i ženskoj konkurenciji. KSCG će pratiti razvoj situacije i na vrijeme obavijestiti javnost i klubove o nastavku takmičenja.

I Odbojkaški savez Crne Gore informisao je sve klubove i javnost da se odbojkaška takmičenja pod okriljem OSCG neće održavati u narednih 15 dana, shodno preporukama i mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, a u cilju sprečavanja pojave i prevencije korona virusa.

Obustavljena su i sva takmičenja u rukometu i to u svim kategorijama u muškoj i ženskoj konkurenciji.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE