Regionalno takmičenje u odbojci: Gimnazija “Miloje Dobraišnović” najbolja u muškoj konkurenciji, a ''Tanasije Pejatović'' iz Pljevalja u ženskoj

Učenici Gimnazije “Miloje Dobraišnović” osvojili su prvo mjesto na regionalnom takmičenju u odbojci u muškoj kategoriji, dok su u ženskoj konkurenciji najbolje bile gimnazijalke iz Pljevalja.

Bjelopoljci su u SC “Nikoljac” pobijedili ekipu Gimnazije ''Tanasije Pejatović'' iz Pljevalja i to rezultatom 2:0 (25: 17 25:12).

Muški tim bjelopoljske gimnazije vodila je profesorica fizičkog vaspitanja Jasminka Međedović, koja je kazala da su njeni učenici odigrali sjajan meč.

“Jako smo ušli u meč, vodili smo tokom cijele utakmice i na kraju zasluženo trijumfovali”, kazala je Međedović .

Ona je podsjetila i da su prošle godine na državnom takmičenju bili najbolji.

“I ovoga puta idemo na pobjedu”, poručila je ona.

Učenice Gimnazije ''Tanasije Pejatović'' iz Pljevalja bile su danas bolje od ženske ekipe iz Bijelog Polja, koju su pobijedili 2:1 (18:25 26:24 15:13).

Bjelopoljke su dobro otvorile meč, osvojile prvi set, ali su u nastavku utakmice bile domaninatnije odbojkašice iz Pljevalja.

“Dragon am je što smo bar u jednoj kategoriji ostvarili pobjedu, sada slijedi priprema za državno takmičenje  nadamo se da možemo ponoviti uspjeh”, rekao je profesor fizičkog vaspitanja Goran Marjanović.

Koordinator za Školske sportske igre, Aleksandar Fatić, kazao je za Radio Bijelo Polje da je i današnje takmičenje proteklo u pravom sportskom duhu, te da je viđena kvalitetna odbojka.

On je saopštio i da će Bijelo Polje biti domaćin državnog takmičenja u odvojci, koje će biti najvjerovatnije održano krajem mjeseca.

On se zahvalio i JU Centar za sport i rekreaciju, koja je pružila podršku i pomogla organizaciju ovog takmičenja.

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE