Odbojkaši poraženi od Budućnosti

Odbojkaši Jedinstva Franca poraženi su večeras u Bijelom Polju od Budućnosti, rezultatom 1:3 (22:25 29:27 20:25 21:25), u utakmici 8. kola Prve crnogorske lige.

Nakon što su tokom pripremnog perioda ostali bez dva najbolja igrača, Minića i Ćosića, Bjelopoljci su večeras nastupili u dodatno oslabljenom sastavu, zbog povreda velikog broja igrača.

Najbolji u našem timu bio je Prušević sa 17 poena, a istakli su se i Rudić sa 11 i Radević sa 10.

U ekipi Budućnosti najefikasniji je bio Peruničić sa 17 poena, Jelić je postigao 13, a Jovović 12.

Trener odbojkaša Jedinstva, Darko Prebiračević, kazao je za Radio Bijelo Polje da je večerašnji poraz zapravo rezultat problema kojih ih prate od od samog pripremnog perioda.

„Imamo veliki problem sa povredama i to se nastavilo i večeras. Dva igrača smo morali da izvedemo iz igre tokom trećeg seta i generalno taj problem koji smo imali tokom januara sa povredama i slabim treningom je dao ovakav rezultat“, rekao je Prebiračević.

Ipak, kako je kazao, Bjelopoljce u naredne dvije, tri sedmice čeka mirniji period.

„U utakmice do polufinala Play off-a i Kup-a ulazimo maksimalno rasterećeni, na prvom mjestu nam je da saniramo te povrede i da se što bolje pripremimo. Smatram da imamo prostora da igramo mnogo bolje od ovoga što smo pokazali večeras i očekujem da ćemo tu punu formu sa ekipom sa kojom smo ušli u drugi dio sezone dostići već krajem februara“, podvukao je trener Bjelopoljaca.

I trener Budućnosti, Balša Radulović, kazao je da je večerašnja utakmica bila jako teška.

„Negdje smo i očekivali da ćemo imati veću šansu da pobijedimo, s obzirom da je ekipa Jedinstva oslabljena u odnosu na prvi dio sezone. Međutim, nijesmo mogli ni mi ni ekipa Jedinstva da izgledamo onako treba, s obzirom da je duga pauza za nama, ali mislim da je ovo bila uzbudljiva partija i da će kvalitet naše igre iz kola u kolo biti sve veći“, rekao je Radulović.

OK Jedinstvo Franca: Šćekić, Savić, Femić, Dizdarević, Banda, Radević, Šćekić, Bulatović, Rudić, Bulatović, Bićanin, Prušević, Rovčanin, Ćorić

Budućnost volley Bemax: Dubak, Popović, Peruničić, Radović, Nikčević, Kostić, Hadžisalihović, Lečić, Vlahović, Jelić, Ćinćur, Jovović, Radović, Pavićević

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE