Fejzić novi član bjelopoljskog “Favorita”

Dvadesetdevetogodišnji  Samir Fejzić novi je član bjelopoljskog džudo kluba “Favorit”.

Višestruki prvak Crne Gore ugovor sa bjelopoljskim klubom potpisao je na dvije godine, a nastupaće u kategoriji do 90 kg u konkurenciji seniora.

Kako je za Radio Bijelo Polje kazao predsjednik “Favorita” i trener Enes Camić, mnogo očekuju od Fejzića i uvjereni su da će njihovom klubu donijeti nove medalje.

“Samir zaista ima uspješnu karijeru, veliki broj odličja iza sebe i zaista je pravo pojačanje. Prvi nastup imaće u februaru na prvenstvu Crne Gore i to će biti odlična prilika da ga predstavimo kao našeg novog člana”, kazao je Camić.

On je napomenuo da će na državnom prvenstvu nastupiti i kadeti “Favorita”, dok će jedini crnogorski paradžudista i bjelopoljski paraolimpijac, Adnan Kujović, učestvovati na turniru German Open 2020, koji će se 8. februara održati u njemačkom gradu Hajdelbergu.

“Adnan će nastupiti u kategoriji seniora do 81 kg, a s obzirom da je ovo olimpijska godina, na turniru u Hajdelbergu skupljaće se i bodovi za Olimpijske igre u Tokiju 2020”, podsjetio je Camić.

Predsjednik džudo kluba “Favorit” kazao je da su u toku i pripreme za Internacionalni turnir "Kup Bijele Rade" koji će se održati u aprilu u Bijelom Polju, u organizaciji njihovog kluba.

Inače, proteklog vikenda u Podgorici je u hotelu "Philia" održan seminar za licenciranje sudija i trenera Judo Saveza Crne Gore, na kojem su licence produžili treneri i sudije džudo kluba "Favorit" Enes Camić, Marijana Camić, Samir Fejzić, Nenad Prebiračevic i Dajlan Mekić.

 Autorka: Sanja Čujović

Foto: džudo kluba “Favorit”

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO