Rukometaši Jedinstva pobijedili iskusniju Budvansku Rivijeru

Rukometaši Jedinstva pobijedili su večeras u SC “Nikoljac” Budvansku Rivijeru, rezultatom 29:26, u desetom kolu Prve crnogorske lige.

Najefikasniji u pobjedničkom timu Bjelopoljaca bio je Danilo Joksimović sa devet golova, a pratili su ga Slobodan Zonjić i Bojan Varagić sa po šest.

U ekipi Budvanske Rivijere istakao se Radivoje Đođić sa osam, dok je Vojislav Vukić sedam puta pogodio mrežu.

Trener rukometaša Jedinstva, Radoje Lekić, kazao je za Radio Bijelo Polje da mora biti zadovoljan, jer su pobjedom završili ovaj dio sezone.

“Budvanska Rivijera je jako iskusna ekipa, ali smo uspjeli da kontrolišemo meč, vodili smo gotovo od početka do kraja. Mislim da smo mnogo ranije mogli da riješimo utakmicu, ali brzopletim odlukama smo ih vraćali u igru. Ipak, najvažnija je pobjeda i sada idemo na zasluženi odmor”, rekao je Lekić.

Rukometaši Jedinstva takmičenje nastavljaju u februaru, kada će u Kupu dočekati Rudar iz Pljevalja.

RK Jedinstvo: Lutovac, Folić, Vojinović, Femić, Kučević, Marković, Zonjić, Varagić, Jelić, Ljaljević, Dobrović, Popović, Tomović, Joksimović

RK Budvanska Rivijera: Radičević, Kaluđerović, Milović, Lakić, Kaluđerović, Radoman, Đođić, Milačić, Vukić, Andrić, Vidović, Roganović, Brnović, Nikolić

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE