Remijem završili uspješnu polusezonu

Fudbaleri Jedinstva igrali su danas neriješeno sa ekipom Lovćena 2:2, u zaostalom 16. kolu Druge crnogorske lige, koje je trebalo da bude odigrano 10. novembra, ali to nijesu dozvolili vremenski uslovi.

Domaćin je imao dva gola prednosti, nakon pogodaka Petra Čavora u 10. i Petra Roganovića u 79. Minutu. Ipak, finiš je pripao Bjelopoljcima, koji su preko Dragana Nikolića u 82. i drugom minutu sudijske nadoknade došli do remija.

Trener fudbalera Jedinstva, Sead Babača, kazao je za Radio Bijelo Polje da su zadovoljni, uprkos remiju, jer su više nego uspješnu polusezonu završili na drugom mjestu, što je i više od planiranih ciljeva.

On se osvrnuo i na današnji meč sa Lovćenom.

„Imajući u vidu kretanje rezultata, gdje smo imali dva gola minusa, moramo biti zadovoljni. Međutim, gledajući igru u polju, imamo za čim da žalimo, jer smo iako oslabljeni neigranjem pet standardnih igrača, bili mnogo bolji. Napadali smo svih 90 minuta,  ali nije bilo lako igrati po izuzetno teškom terenu, pa nam je falilo malo više koncentracije u završnici napada”, kazao je Babača.

U ostalim mečevima zaostalog 16. kola, postignuti su sledeći rezultati:

Bokelj – Mornar 0:0

Drezga – Jezero 2:2

Otrant Olympic – Ibar 1:2

Na kraju jesenjeg dijela sezone Dečić je prvi na tabeli, sa 40 osvojenih bodova, drugo je bjelopoljsko Jedinstvo sa šest manje, dok je Jezero treće, sa 32 boda.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE