Trijumf Jedinstva pred domaćom publikom

Košarkaši Jedinstva pobijedli su večeras u SC „Nikoljac“ ekipu Zete, rezultatom 75:70 (23:25 17:13 15-7 20-25), u petom kolu Erste lige.

Izabranike Gorana Popovića do nove pobjede vodio je Vladan Kaluđerović sa 17 poena, pratio ga je Rahdin Hughes sa 16, dok je Maid Čičić dodao 15.

U ekipi Zete najbolji je bio Vaso Popović sa 15, a dvocifren je bio i Pavle Raičković sa 14.

Trener Bjelopoljaca, Goran Popović, kazao je da su večeras zasluženo trijumfovali pred domaćom publikom.

„Nije lako kada u utakmicu uđete kao favorit, jer to morate opravdati na terenu. U prvom poluvremenu smo bili u nekom grču, tako da smo tek u trećoj četvrtini pokazali pravo lice, napravili veliku razliku. Međutim, poslije toga se dogodio mali pad u igri, ali ekipa Zete nije uspjela to da preokrene u svoju korist“, rekao je Popović, čestitajući svojim momcima na večerašnjoj pobjedi.

Da su Bjelopoljci dobro odigrali večeras, kazao je i trener protivničke ekipe, Rašo Mijušković.

„Bijelo Polje ima jako kvalitetnu ekipu, iako to ne pokazuje stanje na tabeli. Međutim, mislim da smo i mi imali šansu da večeras trijumfujemo, u prvom poluvremenu smo dobro odigrali, ali nijesmo nastavili tim tempom. Okrećemo se novim mečevima u kojima se nadamo da ćemo pokazati da smo zasluženo dio košarkaške crnogorske elite“, podvukao je Mijušković.

KK Jedinstvo: Hughes, Vuković, Čović, Đurišić, Raičević, Drašković, Beganović, Kljajević, Madžgalj, Pavićević, Kaluđerović, Čičić

KK Zeta: Prga, Radojković, Popović, Vuković, Raičković, Posuka, Đukanović, Nikčević, Bailović, Jovanović

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA  RADIJA BIJELO POLJE