Jedinstvo slavilo protiv Mornara

Rukometaši Jedinstva pobijedili su večeras u SC „Nikoljac“ ekipu Mornara, rezultatom 30:29 (17:16), u šestom kolu Prve crnogorske lige.

Jedinstvo je do pobjede vodio Slobodan Zonjić sa devet golova, a pratili su ga Nikola Jelić sa sedam, dok je Đorđe Folić dao gol manje.

Ubjedljivo najbolji u timu Mornara bio je Denis Šabanović sa jedanaest.

Trener Jedinstva, Radoje Lekić, kazao je da su ova dva boda jako važana za nastavak prvenstva.

„Jako dramatična utakmica, ali se na sreću u našu korist. Mornar je ekipa koja ne odustaje, imaju mlade igrače, koji od prvog do zadnjeg minuta igraju istim tempom. Ali ipak mislim da je ova pobjeda došla zasluženo“, rekao je Lekić i zahvalio se bjelopoljskoj publici na podršci.

Mladost i brzopletost u poslednjim minutima, prema riječima Mornara Steva Nikočevića, koštala je njog tim poraza.

„Moji momci su dali sve od sebe, ali iskusnija ekipa Jedinstva nije dozvolila da napravimo bolji rezultat i da se vratimo kući bar sa jednim bodom, koji smo sigurno zalužili“, kazao je Nikočević, čestitajući igračima Jedinstva na fer i korektnoj igri.

U sledećem kolu rukometaši Jedinstva gostuju Partizanu iz Tivta.

„Pokušaćemo da se spremimo najbolje što možemo. Liga je prilično ujednačena, tako da je svaki rezultat moguć, ali mi ćemo se svakako boriti“, poručio je trener Bjelopoljaca.

RK Jedinstvo: Lutovac, Folić, Vojinović, Trivić, Femić, Kučević, Marković, Zonjić, Varagić, Jelić, Ljaljević, Dobrović, Tomović, Joksimović

RK Mornar 7: Knežević, Živković, Ražnatović, Mašanović, Barjaktarović, Agović, Ššabanović, Mujić, Marojević, Dajković, Ašanin, Popović, Mrdak, Jovićević

Sudija 1: Anđelina Kažanegra, Sudija 2: Jelena Mitrović

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA  RADIJA BIJELO POLJE