Nova pobjeda rukometašica Jedinstva

Rukometašice Jedinstva savladale su danas na svom terenu ekipu Zete, rezultatom 28:26, u sedmom kolu Druge ženske lige.

Bjelopoljke su do pobjede vodile Katarina Baošić sa devet, a pratile su je Nina Husović i Katarina Madžgalj sa po četiri.

Najefikasnija u timu Zete bila je Nađa Micevski sa osam, istakle su se Maja Đurović i Nikolina Knežević, koje su po šest puta pogodila mrežu.

Trener rukometašica Jedinstva, Marko Stojanović, istakao je da je ovo jako važna pobjeda.

„Pobjeda koja mnogo znači, nova dva boda, podižemo se polako na tabeli i pokazujemo svoj kvalitet. Djevojke su i danas dale svoj maksimum i uspjele da savladaju jako kvalitetnu ekipu Zete, koja ima izuzetan igrački kadar. Utakmica je protekla u pravom sportskom duhu, a posebno smo zahvalni publici na podršci, koja je bila opet bila naš igrač više“, kazao je Stojanović.

U narednom kolu rukometašice Jedinstva gostuju Budućnosti.

„Nadam se da ćemo nastaviti ovim tempom, da ćemo i protiv Budućnosti igrati ovako dobro, ja zaista  vjerujem u ove djevojčice i u ovu ekipu“, naglasio je Stojanović.

RK Jedinstvo: Hajdaragić, Radević, Baošić, Adžić, Petrović, Husović, Ćeranić, Kolić, Dulović, Burdžović, Femić, Grbović, Ćeranić, Miladinović, Kolić M, Madžgalj

RK Zeta: Krkotić, Mičevski, Đurović, Skorobanović, Knežević, Piperović, Lazović, Živanović, Ajković, Kukuličić, Gazivoda, Raičević, Vuletić, Duši

Sudija 1: Slađana Martinović; Sudija 2: Milica Pavićević

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA  RADIJA BIJELO POLJE