Ubjedljiva pobjeda odbojkaša na startu sezone

Odbojkaši Jedinstva Franca pobjedom su otvorili sezonu, savladavši večeras u SC „Topolica“ ekipu Mornara, maksimalnim rezultatom 3:0 (25:16 25:13 25:23), u prvom kolu Prve crnogorske lige.

Već u prvom setu Bjelopoljci su pokazali kvalitetnu igru, a bili su ubjedljiviji i u drugom, dok je treći set do samog kraja bio neizvjestan. Nakon nešto više od sat vremena igre, odbojkaši Jedinstva uspjeli su da dođu do pobjede.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Nenadn Ćosić sa 16 poena, a pratio ga je Milivoje Ćorić sa devet. U timu Mornara istakao se kapiten Spasoje Caković sa 12, dok je Rondović postigao pet poena.

Trener bjelopoljskih odbojkaša, Darko Prebiračević, kazao je da je zadovoljan jer su dobro počeli sezonu.

„Posebno sam zadovoljan igrom u prva dva seta, gdje smo pokazali sigurnost u svim elementima. U trećem setu je bilo dosta rotacija u ekipi, pa je samim tim i bio malo neizvjesniji, ali svakako velika pobjeda za nas“,rekao je Prebiračević.

On je čestitao i ekipi Mornara na povratku u Prvu ligu, te dodao da je bilo lijepo opet igrati u gradu odbojke, kao što je Bar.

OK Jedinstvo Franca: Ćorić, Savić, Koković, Banda, Radević, Šćekić, Bulatović, Rudić, Bulatović, Bićanin, Prušević, Ćosić, Rovčanin

OK Mornar: Šabović, Grabovica, Pekić, Dibra, Vujisić, Garović, Buarin,Dobrković, Caković, Gojković, Sekulić, Rondović

Prvi sudija: Predrag Beljkaš, drugi sudija: Sonja Simonovska

Autorka: Sanja Čujović

Foto: OK Jedinstvo Franca

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA