Odbojkašice Jedinstva Franca porazom otvorile sezonu

Odbojkašice Jedinstva Franca poražene su danas u Pljevljima od Rudara sa 3:1 u setovima (25:27, 25:22, 25:17, 25:23), u okršaju prvog kola Prve crnogorske lige.

Trener Jedinstva, Mladen Miladinović, za Radio Bijelo Polje kazao je da je zadovoljan igrom svog tima, jer su danas igrali protiv velikog favorita.

“Dobro smo otvorili utakmicu, prvi set riješili u svoju korist, vodili dugo i u drugom, ali smo u završnici napravili par nepotrebnih grešaka što su domaće iskoristile na najbolji način i uspjele da se vrate u meč. U naredna dva seta viđena je zanimljiva odbojka, sa dosta dugih poena i preokreta na obje strane, ali su opet u bitnim momentima Pljevljanke bile iskusnije i strpljivije, i na kraju zasluženo slavile. Čestitam mojim igračicama na borbenosti i dobroj igri”, istakao je Miladinović.

Pljevljanke je do pobjede predvodila Miona Vučetić sa 25 poena, Anđelija Petrović je dodala devet, dok je Tamara Vučetić upisala osam.

Kod poražene ekipe, najbolja je bila kapitenka Mileva Magdelinić sa 20, Milena Medenica je sakupila 18, dok je Isidora Jevrić dodala 13 osvojenih poena.

U narednom kolu, koje se igra 12. ili 13. oktobra, izabranice Mladena Miladinovića dočekaće ekipu Gimnazijalca.

ŽOK „Rudar“: Majda Čakar 15, Miona Vučetić 25, Bojana Bulatović 4, Teodora Leovac, Tatjana Smolović, Anđelija Petrović(C) 9,Tamara Vučetić 8, Ana Marković 3, Tijana Smolović, Anastasija Stanić(L), Kristina Gazdić, Anđela Sokić(L)  Trener: Nataša Mirković

ŽOK „Jedinstvo Franca“: Milena Medenica 18, Ajša Kolić, Andrea Krgović, Milica Veličković(L), Naida Hadžibegović 6, Dragana Rakočević 6, Milica Radović, Dragana Balazo, Mileva Magdelinić(C) 20, Aleksandra Popović, Staša Peković 5, Ikbala Idrizović, Isidora Jevrić 13, Gordana Madžgalj (L)  Trener: Mladen Miladinović

Sudije: Petar Jocović, Stefan Osmajić 

Autor: Bojan Šutović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA