Omladinci Jedinstva upisali prvu pobjedu u sezoni

Omladinci fudbalskog kluba „Jedinstvo“ savladali su danas pred svojim navijačima Igalo rezultatom 3:0, u duelu sedmog kola Omladinske lige Crne Gore.

Bjelopoljce je u vođstvo doveo Todor Šekularac u 19. minutu, da bi u 60. i 62. rezervista, Aldin Mušović, potvrdio pobjedu domaćih.

Trener Jedinstva, Enes Kasumović, kazao je za Radio Bijelo Polje da su njegovi momci odigrali veoma disciplinovano i zasluženo pobijedili.

“Nakon tri mjeseca rada sa ovom ekipom, evidentno je da smo napravili pomak , ali to se možda ne vidi kroz rezultat. Danas su svi igrači ispoštovali sve ono što smo se dogovorili i odigrali kvalitetan meč. Drago mi je što sam u mogućnosti da svim fudbalerima pružim šansu, a nama je cilj da one najbolje iz ovog uzrasta spremamo za igranje u prvom timu”, istakao je Kasumović.

Nakon sedam kola, izabranici Enesa Kasumovića sakupili su pet bodova i nalaze se u donjem dijelu tabele.

U narednom kolu, koje se igra za  sedam dana, “bijeli” dočekuju Zetu.

Žute kartone na ovom meču zaradili su Damir Džogović iz Jedinstva, dok su kod gostiju javnu opomenu dobili Stefan Dubljević, Stefan Perović i Matija Andrijašević.

FK „Jedinstvo“: Goran Aković(G),Bogdan Korać(od 70. Damir Džogović), Mihailo Gojačanin(od 70. Aldin Klapija), Danis Kolić(od 80. Tihomir Lazović), Milisav Perošević(od 46. Aldin Mušović), Stefan Božović(C), Adin Mujanović(od 80. Alen Redžepagić), Stefan Vlaović, Todor Šekularac, Tarik Čikić, Adis Bahović(od 70. Milan Konatar)

FK „Igalo“: Aleksandar Kulinović(G), Vasilije Vasiljević, Nikola Popović,  Miloš Dabović(C), Ivan Gluščević(od 65. Mihailo Aničić), Stefan Dubljević, Vuk Matejić(od 46. Vasilije Kovačević), Nikola Kosać, Nikola Lučić, Stefan Perović(od 65. Matija Andrijašević), Uroš Kovačević(od 77. Dejan Banićević)

Glavni sudija: Marko Popović, I pomoćnik: Amir Šulović, II pomoćnik: Božidar Šćekić, Delegat: Miodrag Božović.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE