Poraz Pruške u četvrtfinalu Lige šampiona

Bjelopoljska ekipa Pruška Mesopromet Franca poražena je od rumunske Nova Vite rezultatom 3:0, u četvrtfinalnom okšaju Lige šampiona u mini fudbalu, koja se igra u Riminiju.

Rumuni su poveli već u trećem minutu golom Cipriana Ungura, u 16. je već bilo 2:0, a strijelac je bio Feketics, dok je konačan rezultat u 25. minutu postavio Adrian Crisan.

Bjelopoljci su odigrali danas i utakmicu za plasman od petog do osmog mjesta, u kojoj su poraženi od bosanskog Ecosa sa 3:1, tako da im sjutra predstoji  meč za sedmo mjesto protiv izraelske ekipa Nahariya.

Kapiten Pruške, Admir Mekić, za Radio Bijelo Polje kazao je da su nervozno ušli u meč, što ih je i koštalo na kraju.

„Rano smo primili gol i nakon toga jednostavno psihički pali,a Rumuni su to znali da iskoriste i daju još jedan pogodak. U drugom smo krenuli bolje, ali sudija je predvidio jednu situaciju iz koje smo primili i taj treći, nakon čega smo skroz pali, a protivnik je mirno priveo utakmicu kraju“, istakao je Mekić.

On je naglasio da je ovo veliki uspjeh za klub i grad, i da će dati sve od sebe da u sjutrašnjoj borbi za sedmu poziciju zabilježe pobjedu i uspjeh naprave još većim.

Duel koji odlučuje sedmoplasiranog u Ligi šampiona između Pruške i Nahariye počeće sjutra u 10 časova.

U borbi za trofej sjutra sa početkom u 15 časova igraće Nova Vita iz Rumunije i Airnergy Mad Dogs iz Mađarske.

Autor: Bojan Šutović

Foto: Futsal Club Pruška

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE