Nikola Rakonjac pobjednik Otvorenog prvenstva Bijelog Polja

Nikola Rakonjac pobjednik je četvrtog ovogodišnjeg teniskog turnira Otvoreno prvenstvo Bijelog Polja, koji se prethodnih šest dana igrao na terenima TK „Elitte“.

Rakonjac je u finalu savladao Borisa Raičevića sa 2:0 u setovima. Prvi set je riješio u svoju korist bez izgubljenog gema, dok je u drugom bilo 6:2.

Nakon dva izgubljena finala, Rakonjac je konačno osvojio prvi trofej u sezoni, a kako je kazao za Radio Bijelo Polje meč uopšte nije bio toliko lak, iako rezultat govori suprotno.

“Čestitam Raičeviću na sjajnom turniru, odigrao je mnogo kvalitetnih mečeva ove nedjelje, i želim mu sve najbolje na završnom Mastersu. Što se mene lično tiče, u svakom okršaju sam pokazao dobru igru i na kraju mislim da sam potpuno zasluženo osvojio titulu. Moram na kraju da pohvalim organizaciju turnira, koja je svake godine na jednom profesionalnom nivou i poželio bih im da samo tako nastave”, istakao je Rakonjac.

Pehar u utješnom turniru osvojio je iskusni Predrag Tošić, pobijedivši u finalu Nikolu Bulatovića rezultatom 2:1 u setovima (6:2, 4:6, 6:2).

Nagrade pobjednicima uručio je vlasnik ,TK „Elitte“, Momčilo Drobnjak.

Nakon četvtog turnira Otvorenog prvenstva Bijelog Polja slijedi završni Masters koji se igra 15. septembra.

Na završnom Mastersu učestvovaće 16 najbolje rangiranih igrača tokom čitave sezone, a to su: Nikola Rakonjac, Boris Raičević, Matija Bulatović, Dalibor Fatić, Momčilo Drobnjak, Milan Matijević, Aleksandar Rakonjac, Dimitrije Kuč, Aleksa Obradović, Predrag Tošić, Bojan Šutović, Ilija Rakočević, Jasmin Omerhodžić, Nikola Prebiračević, Dojčilo Drobnjak i Sekule Damjanović.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE