Memorijalni turnir: Remi Pruške i ekipe Hotel Meče Pekara Šar, Lozna bolja od Doma starih

Mečevi šestog kola grupe A memorijalnog turnira u malom fudbalu "Vaso, Šaban, Momo", odigrani su sinoć na poligonu gradskog stadiona u Nikoljcu.

U prvom duelu, Greding gradnja nadigrala je Eko-Plod Pavino Polje rezultatom 5:1.

Tri boda Greding gradnji donijeli su Nedim Avdić, Elvis Sijarić, Alen Suljević, i Miladin Radivojević sa dva gola. Počasni pogodak za poraženu ekipu postigao je Rastko Ćetković.

U drugom susretu, Lozna je ubjedljivo slavila protiv ekipe Dom starih caffe City sa 6:2. Kod Lozne u listu strijelaca po jednom su se upisali Almir Ćorović i Petar Gurešić, dok su po dva puta mrežu „gostiju“ pogađali Almedin Ćorović i Fahrudin Ćorović.

Za Dom starih caffe City golove su postigli Radovan Rakočević i Marko Knežević.

U veoma zanimljivom okršaju, Pruška Mesopromet Franca i Hotel Meče Pekara Šar odigrali su neriješeno 4:4.

Tri pogotka za Pruščane postigao je Kemal Alić, dok je jedan dao Eldin Alić. Za tim sastavljen od futsalera iz Srbije, koji je sinoćnjim remijem matemački ispao iz daljeg takmičenja, strijelci su bili: Igor Ignjatović, Radenko Lešević, Dejan Vukićević i Milan Gordić.

Golman Pruške, Filip Stefanović, za Radio Bijelo Polje kazao je da je po njegovom mišljenju ovo bio najzanimljiviji meč ovogodišnjeg turnira.

„Utakmica sa puno dobrih šansi na obje strane, i puno preokreta, ali mislim  da je neriješeno najrealniji ishod. Primili smo gol u posljednjem minutu, ali ne možemo biti nezadovoljni, jer smo igrali protiv veoma jake ekipe. Predstoji nam borba za što bolju poziciju pred četvrtfinale, i daćemo sve od sebe da upišemo pobjedu u zadnjem kolu i možda obezbijedimo sebi lakšeg protivnika u nokaut fazi“, istakao je Stefanović.

U posljednjoj utakmici, SC Betis savladao je Sport Vision rezultatom 6:2.

Tri gola za ekipu sastavljenu od futsalera iz Berana i Mojkovca, postigao je mladi Milan Damjanović, dva je dao Bojan Minić, Eldin Ćorović je jednom zatresao mrežu Sport Vision-a. Poraz bjelopoljskog tima ublažili su Stefan Obradović i Vojin Šebek.

Nakon šest kola u grupi A, prvo mjesto zauzima SC Betis sa 16 bodova, druga je Greding gradnja sa 13, treća Pruška ima bod manje, četvrta Lozna sakupila je devet, i ova četiri tima pred posljednje kolo matematički su obezbijedila plasman među osam. 

Peto mjesto dijele Eko Plod Pavino Polje i Hotel Meče Pekara Šar sa po četiri osvojena boda, dok posljednja dva tima na tabeli Dom starih caffe City i Sport Vision imaju bod manje.

Danas su na programu susreti sedmog kola grupe B, sa početkom u 19 časova sastaju se: Mimex Tomaševo-E-Roma, Eurozox Podgorica-Kargo Metanjac, Brajo Transport-Sutivan i R-Mobile-Nikoljac.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE