Boris Raičević i Nikola Rakonjac finalisti Otvorenog prvenstva Bijelog Polja

Boris Raičević i Nikola Rakonjac plasirali su se u finale četvrtog turnira Otvorenog prvenstva Bijelog Polja.

Raičević je u prvom polufinalu, koje je trajalo 90 minuta, u veoma neizvjesnom okršaju sa puno preokreta savladao Dalibora Fatića rezultatom 9:8, a u odlučujućem gemu bilo je 7:5.

Nakon tijesne pobjede i prolaska u drugo finale ove sezone, Boris Raičević, čestitao je svom protivniku na odličnoj partiji i čitavom turniru.

“Fenomenalan meč, koji je dobio obrise epskog sportskog dvoboja, pun preokreta i svega onoga što tenisu daje crtu romantike. Kao i uvijek, jedna lopta je odlučila, ovaj put u moju korist. Ogromno poštovanje prema protivniku koji me čeka u finalu, i nadam se da će publika imati šta da vidi u sjutrašnjem duelu za titulu”, istakao je Raičević.

U drugom polufinalu, takođe zanimljivom susretu, Nikola Rakonjac je pobijedio Momčila Drobnjaka rezultatom 9:7. Drobnjak je vodio 6:3, ali je ipak Rakonjac preokrenuo i ušao u treće finale ove sezone, oba puta gubio je od Matije Bulatovića.

U mečevima polufinala utješnog turnira, Predrag Tošić nadigrao je Emina Dizdarevića rezultatom 9:3, a Nikola Bulatović  je pobijedio Ermina Karalića sa 9:5.

Sjutra sa početkom u 17:30 za pehar u glavnom turniru boriće se Boris Raičević i Nikola Rakonjac, dok će na drugom terenu u istom terminu snage odmjeriti Predrag Tošič i Nikola Bulatović.

Finalni mečevi se igraju na dva dobijena seta.

Finale glavnog turnira prenosiće MNE Sport TV.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE