Memorijalni turnir: Sutivan bolji od R-Mobila, Imamović gradnja slavila protiv Metanjca

Na memorijalnom turniru u malom fudbalu "Vaso, Šaban, Momo", sinoć su odigrani mečevi šestog kola grupe B.

U prvom susretu, Sutivan je nadigrao R-Mobile rezultatom 3:0. Dvostruki strijelac bio je Nemanja Konatar, dok je još jedan pogodak dao Tadija Tijanić.

Nakon nove pobjede, igrač Sutivana, Milan Gojačanin, za Radio Bijelo Polje kazao je da su večeras zasluženo osvojili nova tri boda.

„Nedostajalo nam je par igrača, ali to se nije osjetilo u našoj igri. Naš prvi cilj bio je da prođemo grupnu fazu, sada kada smo to obezbijedili sve će biti lakše. Preostaje nam velika borba za prvo mjesto sa Imamović gradnjom, nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim partijama i završiti prvi dio turnira na prvoj poziciji“, naglasio je Gojačanin.

U drugoj utakmici, Imamović gradnja savladala je Metanjac sa 5:0. Nova tri boda prvoplasiranom timu grupe B donijeli su Bojan Milačić, Srđan Raković, Veljko Veličković, još dva gola upisao je Armen Bošnjak.

U trećem duelu, u derbiju dvije bjelopoljske ekipe, Nikoljac i Eurozox odigrali su neriješeno 2:2.

Poveli su Nikoljčani golom Nikole Brajiće, autogolom Vasilija Nikolića izjednačio je Eurozox. Novu prednost Nikoljcu donio je Admir Babačić, da bi par minuta prije kraja Gojko Rondović postavio konačan rezultat.

U posljednjoj utakmici, u neizvjesnom okršaju, Brajo Transport iz Prijepolja pobijedio je E-Romu sa 6:5. Po dva gola za Prijepoljce postigli su Esmir Rondić, Miroslav Cvijović i Marko Maračić. Petostruki strijelac za E-Romu bio je Jasmin Šahman.

Nakon šest kola u grupi B, prvo mjesto zauzima Imamović gradnja sa 13 bodova, drugi je Sutivan sa istim učinkom, ali slabijom gol-razlikom, treći je Brajo Transport sa tri manje, četvrti Nikoljac sakupio je osam bodova.

Veliku borbu za ulazak među osam najboljih vodiće još i R-Mobile koji je osvojio šest, kao i Mimex Tomaševo i Metanjac koji imaju po bod manje, dok Eurozox ima četiri, a na začelju bez bodova nalazi se E-Roma.

Danas su na programu susreti šestog kola grupe A, sa početkom u 19 časova sastaju se: Eko-Plod Pavino Polje-Greding gradnja, Lozna-Dom starih caffe City, Pruška Mesopromet Franca-Hotel Meče Pekara Šar i Sport Vision-SC Betis.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE