Omladinci Jedinstva poraženi na gostovanju od ekipe Podgorice

Omladinci fudbalskog kluba "Jedinstvo" poraženi su danas u gostima od ekipe Podgorice rezultatom 3:1, u duelu drugog kola Omladinske lige Crne Gore.

Poveli su domaći golom Andreja Bajovića, na 2:0 povisio je Nikola Ukšanović. Bjelopoljci su smanjili pogotkom Andreja Cvijovića početkom drugog poluvremena, da bi konačan rezultat postavio kapiten Podgorice ,Petar Prelević, u 75. minutu.

Trener Jedinstva, Enes Kasumović, za Radio Bijelo Polje  istakao je da je današnja utakmica protekla u fer i korektnoj atmosferi, ali da je velika vrućina imala uticaja na kvalitet meča.

"Primili smo golove iz nepažnje, pogotovo pogodak u završnici prvog dijela, što nas je poremetilo i nakon toga nam je bilo veoma teško da se vratimo. Odlično smo ušli u drugo poluvrijeme, brzo smanjili na 2:1, imali čak nekoliko šansi da izjednačimo preko Cvijovića i Konatara, ali smo se otvorili što je protivnik kaznio i riješio susret", kazao je Kasumović.

U narednom kolu, koje se igra sljedećeg vikenda, izabranici Enesa Kasumovića dočekuju Kom.

Nakon dva kola, Bjelopoljci su osvojili jedan bod, prvu poziciju drži Budućnost sa maksimalnim učinkom i gol razlikom +19.

Žuti karton na ovom meču zaradio je Nikola Ukšanović iz redova Podgorice.

FK"Podgorica": Nikola Ivezić(G), Nikola Ukšanović, Marko Vujačić(od 46. Pavle Turković), Andrej Bajović(od 65. Miloš Plazinić), Petar Prelević(C), Andrija Krivokapić, Kenan Hadžibegović(od 65. Bojan Vučinić), Ljubomir Pejović(od 46. Lazar Stijepović), Matija Krivokapić, Vuk Dapčević(od 46. Nemanja Božović), Kenan Nikočević(od 46. Balša Bojanović)

FK"Jedinstvo":Goran Aković(G), Andrej Cvijović, Aldin Mušović, Mihailo Gojačanin(od 66. Adin Mujanović), Bogdan Korać(od 66. Nikola Ćinćur), Adis Bahović(od 76. Milan Janković), Milan Konatar, Stefan Vlaović(od 66. Nikola Cvijović), Todor Šekularac(od 49. Danis Kolić), Stefan Božović, Aldin Klapija(C)

Glavni sudija:Miloš Nedić, prvi pomoćnik: Lazar Radulović, drugi pomoćnik:Božidar Šćekić

Autor: Bojan Šutović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE