Memorijalni turnir: Remi Pruške i Lozne, SC Betis bolji od ekipe Hotel Meče Pekara Šar

Mečevi drugog kola grupe A memorijalnog turnira u malom fudbalu " Vaso, Šaban, Momo ", odigrani su večeras na poligonu gradskog stadiona u Nikoljcu.

U prvoj utakmici, Greding gradnja savladala je Sport Vision sa 4:0. Strijelci za Greding gradnju bili su: Eldan Adžibulić, Nedim Avdić, Elvis Sijarić i Aldair Hadžibulić.

U drugom meču, u bjelopoljskom derbiju Pruška Mesopromet Franca i Lozna odigrali su neriješeno 1:1. Lozna je povela golom Irfana Ćorovića, da bi kapiten Pruščana, Admir Mekić, tri minuta prije kraja postavio konačan rezultat.

Igrač Pruške, Ivan Krgović, za Radio Bijelo Polje kazao je da je derbi protekao u fer borbi.

"Gubili smo nekih 20 minuta, ali na kraju smo uspjeli da izjednačimo i nakon toga imali nekoliko šansi za potpuni preokret. Naša grupa je veoma teška, ali mislim da uz par pojačanja ova ekipa može ići do samog kraja i borbe za titulu, ali idemo meč po meč, prije svega cilj nam je prvo da prođemo u osam najboljih", istakao je Krgović, nekadašnji fudbaler Jedinstva.

U trećem duelu, SC Betis nadigrao je ekipu Hotel Meče Pekara Šar sa ubjedljivih 4:0.

Het-trik postigao je Mileta Vučetić, a još jedan gol dao je Eldin Ćorović.

U poslednjem okršaju petog dana, u još jednom susretu dva bjelopoljska tima, Dom starih caffe City pobijedio je Eko-Plod Pavino Polje rezultatom 2:1. Prvi gol postigao je Marko Knežević,  izjednačio je Milan Grandov, a prvu pobjedu Domu starih donio je Srećko Konatar.

Sjutra je slobodan dan na memorijalu, a u ponedjeljak sa početkom u 19 časova igraju se mečevi trećeg kola grupe B, a sastaju se: Imamović gradnja-E-Roma, Kargo Metanjac-Sutivan, R-Mobile-Brajo Transport, Eurozox Podgorica-Mimex Bijelo Polje.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE