Omladinska liga: Fudbaleri Jedinstva poraženi od Budućnosti

Omladinci fudbalskog kluba „Jedinstvo“ poraženi su danas na gradskom stadionu od Budućnosti rezultatom 0:3, u meču osmog kola Plej-ofa Grupe A.

Dvostruki strijelac za Podgoričane bio je napadač, Andrija Glušćević, dok je još jedan pogodak postigao Ryo Chatani.

Trener Jedinstva, Sead Babača, za Radio Bijelo Polje kazao je da je nedopustivo da njegov tim prima ovakve golove kakve je danas primio.

„Protivnik je bez šanse postigao prvi gol, nakon toga i u drugom poluvremenu napravili smo kiks, koji je pomogao gostima da postignu i drugi gol. Mi sa njima možemo da igramo samo na jednu šansu, imali smo jednu pred kraj meča, ali je nismo iskoristili. Pokušali smo da usporimo ritam meča, što smo i uradili, ali eto te neke greške su nas skupo koštale“, istakao je Babača.

On je dodao da njegovu ekipu u četvrtak čeka polufinale Kupa, takođe protiv današnjeg protivnika.

„U prvom meču polufnala Kupa dočekaćemo istog rivala, tada ćemo biti kompletni,. Danas nam je nedostajalo čak sedam igrača, što je bio veliki hendikep za nas. Nadam se da ćemo u Kupu pružiti nešto bolji otpor ekipi Budućnosti, i da ćemo ostvariti dobar rezultat pred revanš u Podgorici“, naveo je Babača.

Trener Budućnosti, Srđan Radonjić, kazao je za Radio Bijelo Polje da je njegova ekipa potpuno zaslužena stigla do pobjede.

„Teška utakmica za nas, kad se pogleda rezultat, to ne djeluje baš tako. U zadnjih 20 minuta smo postigli dva gola, što nam je osiguralo mirniju završnicu. Utakmica je bila zanimljiva za gledanje, imali su i domaći nekoliko šansi kod rezultata 1:0, ali na našu sreću ih nijesu iskoristili. Čestitam mojim igračima na dobroj partiju i domaćinu na fer i korektnoj igri“, rekao je Radonjić.

Nakon osam kola u Plej-ofu Bjelopoljci su sakupili 12 bodova i nalaze se na osmom mjestu, dok su Podgoričani drugi sa 40 bodova.

U sljedećem kolu Plej-ofa, koje je na programu narednog vikenda, izabranici Seada Babače gostuju Titogradu.

Žute kartone na današnjem meču zaradili su: Stefan Božović i Bogdan Korać iz redova domaćih, dok je kod gostiju javnu opomenu dobio Ognjen Obradović.

FK "Jedinstvo": Rijad Džafić(G), Aldin Klapija(od 83. Milan Konatar), Stefan Božović, Đorđije Cvijović, Todor Šekularac(od 76. Nikola Ćinćur), Andrej Cvijović, Adis Bahović (od 86. Sanel Šabović), Kenan Hadžibegović, Mladen Šutović(C), Bogdan Korać(od 60. Milan Janković), Alen Redžepagić(od 37. Nikola Nedović) Trener: Sead Babača.

FK "Budućnost": Danilo Nikčević (G) (C), Petar Vuković, Bogdan Milić (od 90. Luka Krkeljić), Ognjen Obradović, Ryo Chatani, Abdel Osmanović( od 26. Bogdan Obradović), Milan Vukotić(od 61. Aleksa Maraš), Omar Šabotić, Ivan Bojović(od 85. Vuk Striković), Andrija Gluščević, Petar Vukčević(od 80. Nemanja Đurović) Trener: Srđan Radonjić

Glavni sudija: Aleksandar Šćekić, prvi pomoćnik: Dejan Cimbaljević, drugi pomoćnik: Bojan Miljić.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE