Fudbaleri Jedinstva osvojili bod na gostovanju u Plavu

Fudbaleri Jedinstva remizirali su danas u gostima protiv Jezera iz Plava rezultatom 0:0, u utakmici  30. kola Druge lige.

Jedan od trenera Jedinstva, Enes Kasumović, za Radio Bijelo Polje kazao je da je njegov tim  bio bolji rival na terenu, ali da je zadovoljan i jednim osvojenim bodom.

„Današnja utakmica je bila utakmica velikog uloga. Naši momci su sve sa treninga prenijeli na teren i uz sve to dodali veliku borbu,i  ja im na tome čestitam. Najvažnije od svega je što smo Jezero ostavili na distanci od osam bodova, na šest kola prije kraja. Idemo dalje, pokušaćemo da se što više približimo gornjem dijelu tabele“, istakao je Kasumović.

Nakon ovog kola, Bjelopoljci ostaju na petoj poziciji na tabeli sa 41 osvojenim bodom, dok je Jezero na devetom mjestu sa 33 boda.

U sljedećem kolu, koje se igra u nedjelju, fudbaleri Jedinstva će dočekati ekipu Igala.

Žute kartone na današnjem meču zaradili su: Đorđije Ajković i Risto Marković iz redova Jezera, dok su kod gostiju javnu opomenu dobili Mirza Idrizović, kapiten Vladan Gordić i Milivoje Mrdak.

FK “Jezero“: Igor Asanović(G), Vuk Milačić, Lazar Mućalica, Davor Kontić, Matija Stijepović, Đorđije Ajković (od 23. Olaseni Obagbemiro), Dražen Ajković(C), Risto Mirković, Božo Osmajić (od 77. Aldin Mušović), Meldin Drešković, Danin Talović  Trener: Aleksandar Madžar.

FK “Jedinstvo“: Rijad Džafić(G), Shoya Nakahara, Mirza Idrizović, Haris Banda, Adis Muzurović, Igor Poček, Srđan Šćepanović, Aleksandar Madžgalj(od 53. Slavko Merdović), Vladan Gordić(C), Milivoje Mrdak, Orhan Hajrović(od 90. Alen Poljak)   Treneri: Enes Kasumović, Dušan Čarapić.

Glavni sudija: Vojin Vojinović, prvi pomoćnik: Srđan Jovanović, drugi pomoćnik: Nikola Vujović, četvrti sudija: Miloš Adamović.

Autor: Bojan Šutović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE