Omladinska liga: Fudbaleri Jedinstva odigrali neriješeno protiv Grblja

Omladinci fudbalskog kluba „Jedinstvo“ remizirali su danas na svom svom stadionu protiv ekipe Grblja rezultatom 1:1, u meču šestog kola Plej-ofa Grupe A Omladinske lige.

Domaći su poveli golom Aldina Klapije u 18.minutu, da bi igrač gostiju Danilo Radović, golom u 48. postavio konačan rezultat meča.

Trener Jedinstva, Sead Babača, za Radio Bijelo Polje kazao je da je njegov tim odigao danas najbolje poluvrijeme u sezoni.

„Počeli smo veoma dobro, rano postigli pogodak, imali svoju igru, kao i posjed lopte. Imali smo i neke dobre situacije, da možda i riješimo utakmicu, da bi u drugom poluvremenu protivnik zaigrao mnogo bolje, pritisli su nas od prvog minuta nastavka, to im se odmah i isplatilo, jer su nam dali gol već u 48.minutu. Nama je danas pripalo prvo poluvrijeme, njima drugo , tako da je ovo realan rezultat“, rekao je Babača.

On je naveo kako mora biti zadovoljan igrom svojim momaka, jer je danas u timu igrao veliki broj mladjih igrača, koji nisu omladinci po godištu.

Trener gostiju, Božidar Tujković, kazao je za Radio Bijelo Polje da je današnji rezultat meča realno stanje stvari na terenu.

„Prvo poluvrijeme danas je u potpunosti pripalo domaćinu, koji je iskoristio bolju igru i rano poveo. Mi smo na sreću uspjeli da se vratimo i već na početku drugog poluvremena izjednačimo. Do kraja meča smo dominirali, ali nažalost nismo uspjeli da krunišemo bolju igru golom. Česitam Jedinstvu na fer i korektnoj igri, kao i upravi kluba na gostoprimstvu“, zaključio je Tujković.

Nakon šest odigranih kola u Plej-ofu , Bjelopoljci ostaju na osmoj poziciji sa 12 bodova, dok su Budvani sedmi sa šest bodova više.

U sljedećem kolu, koje je na programu narednog vikenda, izabranici Seada Babače gostuju ekipi Zete.

Na današnjem meču kartone su zaradili: Igor Mrdak i Bogdan Korać kod domaćih, iz redova gostiju javnu opomenu je dobio Andrej Vraneš.

FK "Jedinstvo": Rijad Džafić(G), Filip Obradović, Igor Mrdak(od 60. Bogdan Korać), Milisav Perošević, Kenan Hadžibegović, Đorđije Cvijović, Mladen Šutović, Adis Bahović(od 78.Nikola Nedović), Stefan Vlaović(od 84.Alen Redžepagić), Todor Šekularac(od 72. Mensur Ramović), Aldin Klapija (od 88. Mihailo Knežević-Gojačanin) Trener: Sead Babača.

FK “Grbalj”: Balša Popović(G), Aleksandar Glavan, Petar Pribilović(od 46. Đorđe Stešević), Dejan Perović, Andrija Krivokapić, Nemanja Šunjević(od 46. Danilo Radović), Filip Drobnjak, Bogdan Klać(od 46. Miloš Perović), Miloš Vučetić, Andrej Vraneš, Miloš Ivančević(C) Trener: Božidar Tujković

Glavni sudija: Mladen Knežević, prvi pomoćnik: Jovan Došljak, drugi pomoćnik: Nikoleta Obradović.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE