Džudisti Favorita uspješno položili za učeničke pojaseve

Pedeset džudista Favorita polagalo je danas za učeničke pojaseve, KYU znanja, u prostorijama tog kluba u hotelu Bijela Rada.

Predsjednik i trener džudo kluba ,,Favorit", Enes Camić, poručio je svojim izabranicima da zaslužene pojaseve nose sa ponosom.

,,Polaganje je proteklo u fer i korektnoj atmosferi, kao što je to bio sučaj i do sada. Svi džudisti koji su tokom godine bili marljiviji od ostalih nagrađeni su stepenom više", istakao je Camić.

Džudisti Favorita položili su za sledeće pojaseve:

BRAON: Ibrahim Avdić, Madoxx Durović, Dženana Džogović,Ilijas Dobardžić.

PLAVI: Matija Joksimović i Hana Džogović. ZELENI: Durović Lionid Troy, Damir Pačariz i Adnan Kujović.

ORANDŽ ZELENI: Merjem Guberinić, Sejma Zekić, Ina Mulić, Balša Drobnjak i Enes Erović.

ORANDŽ: Demir Mekić, Miraš Šestović, Danis trubljanin, Hana Trubjanin, Mihailo Đurović, Daris Sijarić, Dajlan Pepić, Emin Erović, Ilhan Ervić, tarik Erović, Ivan Joksimović.

ŽUTO ORANDŽ: Nađa joksimović, Ejub Guberinić, Ema Smailović, Amina Džogović, Aleksej Jakovljević, Emir Atulahović, Eman Čindrak.

ŽUTI: Dušan Pešić, Safija Destanović, Merdija Destanović, Elvis Destanović, Zerina Ljucić, Dalila Ljucić, Ajna Smailović.

BIJELO ŽUTI: Vuk Vuković, Petar Cvijvić, Adis Sijarić, Bernad Martinović, Dino Durović, Ahmed Zekić, Halid Kolić, Omar Softić, Ahmed Suljević, Haris Suljević.

Vicešampion svijeta, Srđan Mrvaljević sinoć je i obavio dva treninga sa džudistima Favorita, a danas je kazao da je težio da bude ,,,blaži" u komisiji.

,,Poželio sam učenicima da budu koncentrisani, daju sve od sebe. Nekada sam i ja polagao, i znam da je to stresno. Ovim talentovanim džudistima želim puno sreće i uspjeha", poručio je Mrvaljević.

V.d. direktora Centra za sport i rekreaciju, Marko Maslovarić, kazao je da mu je zadovoljstvo što je danas prisustvovao prvim borbama, kako je kazao, talentovane djece.

,,Iza ove djece je veliki rad i vjerujem da će danas uz sportsku sreću doći do željenog cilja. Džudo je sport koji je ušao u prvu kategoriju sporta po Crnogorskom olimpijskom komitetu, i kao takav zaslužuje svu pažnju Lokalne samouprave. Drago mi je što je danas sa nama i šampion Srđan Mrvaljević, i siguran sam da među ovom djecom ima novih Mrvaljevića", dodao je Maslovarić. 

Danas su uručene i zahvalnice onima koji ih do sada nijesu dobili, v.d. direktoru Centra za sport i rekreaciju Marku Maslovariću, zamjeniku CZSR Branku Vučetiću, predsjedniku paraolimpijskog Komiteta Crne Gore, Igoru Tomiću, trostrukom olimpijcu, vicešampionu svijeta, sportskom direktoru JSCG Srđanu Mrvaljeviću, portalima ,,Vijesti iz Bijelog Polja", i ,,Kodex.me" novinarki RTCG Vanji Rakonjac,  izvršnom direktoru Monte Cargo AD, Muradifu Grboviću i bivšem predsjedniku kluba, članu UO Centra za sport i rekreaciju, Samedinu Agoviću.

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE