Srednja stručna škola najbolja na takmičenju u futsalu

Učenici Srednje stručne škole osvojili su danas prvo mjesto na opštinskom takmičenju u futsalu za srednjoškolce, održanom na poligonu gradskog stadiona.

U konkurenciji tri bjelopoljske srednje škole, učenici ove škole ostvarili su dvije pobjede, obje nakon izvođenja penala.

U prvom meču, gimnazijalci su bili bolji od Srednje elektro-ekonomske škole rezultatom 2.1 nakon penala, dok je u regularnom toku meča bilo 1:1. Strijelac za gimnazijalce bio je Avdić, dok je za komšije iz ekonomske škole gol postigao Mrdak.

U drugom meču, Srednja stručna je takođe nakon penala savladala Srednju elektro-ekonomsku, identičnim rezultatom nakon penala, 2:1.

U poslednjem meču, Srednja stručna je posle penala došla do prvog mjesta pobijedivši Gimnaziju istim rezultatom 2:1, nakon izvođenja penala.

Sa dvije pobjede, nakon izvođenja udaraca sa šest metara, Srednja stručna škola je osvojila prvo mjesto.

Gimnazija „Miloje Dobrašinović" zauzela je drugu poziciju, jednom pobjedom i jednim porazom, dok je treće mjesto osvojila Srednja elektro-ekonomska škola sa dva poraza.

Učenik Srednje stručne škole i član šampionskog tima, Jovica Gačević, kazao je za Radio Bijelo Polje da je njegova ekipa danas najbolje izvodila penale I samim tim zasluženo došla do prvog mjesta.

„Odigrali smo danas oba meča veoma tvrdo. Veoma disciplinovano u odbrani, što nas je dovelo do prvog mjesta. Penali su uvijek lutrija, mi smo danas imali najviše sreće u njima. Čestitam ostalim školama na fer borbi i zanimljivim utakmicama. Nadam se da ćemo još bolje igrati na regionalnom takmičenu i da ćemo se i tamo boriti za najviši plasman”zaključio je Gačević.

Takmičenje u ženskoj konkurenciji nije održano, jer je prijavljena samo Srednja  stručna škola, tako da će ta škola predstavljati Bijelo Polje na regionalnom takmičenju.

Sjutra je na programu takmičenje za srednjoškolce u rukometu. Mečevi se igraju na poligonu gradskog stadiona sa  početkom u 10 časova.

Školska takmičenja organizuje JU ,,Centar za sport i rekreaciju”, u saradnji sa školskim sportskim društvima, kojima koordinira profesor fizičke kulture Drago Fatić.

 

Autor: Bojan Šutović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE