Gimnazija "Miloje Dobrašinović" najbolja na srednjoškolskom takmičenju u odbojci

Gimnazija ,,Miloje Dobrašinović” osvojila je prvo mjesto u konkurenciji muškaraca, na opštinskom takmičenju u odbojci za srednjoškolce, održanom danas u sali  Srednje elektro-ekonomske škole.

Gimnazijalci su u finalu savladali komšije iz Srednje elektro-ekonomske škole rezultatom 2:0 (25:17,25:8).

Član šampionskog tima, Matija Ćinćur, kazao je za Radio Bijelo Polje da je prelijep osjećaj osvojiti prvo mjesto na ovom takmičenju.

“Želim prije svega da se zahvalim JU ,,Centar za sport i rekreaciju” na odličnoj organizaciji ovog turnira. Drago mi je što je moja škola već drugu godinu zaredom osvojila prvo mjesto. Ovim prvim mjestom smo obezbijedili učešće na regionalnom takmičenju, a kasnije se svi nadamo i državnom. Nadam se da ćemo na regionalnom takmičenju predstaviti našu školu i naš grad na pravi način” rekao je Ćinćur.

Učenik Srednje elektro-ekonomske škole i kapiten ekipe,  Bogdan Ćinćur, kazao je za Radio Bijelo Polje da je protivnička ekipa bila bolja danas i da je zasluženo došla do prvog mjesta.

,,Odigrali smo solidno ovaj meč, većina igrača protivničke ekipe se već dugo bavi odbojkom i trenira u odbojkaškom klubu ,,Jedinstvo”, tako da mi  danas nismo mogli da im pariramo. Čestitam im na pobjedi I želim im da na regionalnom takmičenju odigraju dobro i dođu do prvog mjesta” dodao je Ćinćur.

U ženskoj konkurenciji, takođe je prvo mjesto osvojila Gimnazija ,,Miloje Dobrašinović” koja je u meču za titulu savladala Srednju elektro-ekonomsku školu rezultatom 2:0 (25:7,25:13).

Sjutra je na programu takmičenje za srednjoškolce u košarci. Mečevi se igraju u sali Gimnazije sa početkom u 10 časova.

Školska takmičenja organizuje JU ,,Centar za sport i rekreaciju”, u saradnji sa školskim sportskim društvima, kojima koordinira profesor fizičke kulture Drago Fatić.

 

Autor: Bojan Šutović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE