Super kadetska liga: Košarkaši Jedinstva upisali novu pobjedu

Kadeti košarkaškog kluba „Jedinstvo“ savladali su danas na svom parketu ekipu Džokera iz Podgorice rezultatom 92:46, u meču 11. Kola Super lige za kadete.

Trener Korać danas je pružio šansu nekim mlađim igračima, koji su to iskoristili na pravi način.

Mladi košarkaš Jedinstva, Siniša Bošković, kazao je za Radio Bijelo Polje da je njegov tim kontrolisao meč od samog početka pa sve do kraja.

„Počeli smo veoma dobro današnji meč, željeli smo danas da prekinemo seriju poraza, što smo na kraju i uspjeli. Danas smo jednom dobrom timskom igrom došli do važne pobjede, koja će nam značiti za nastavak sezone. Potrudili smo se da napravimo što veću razliku, kako bi trener mogao da pruži šansu mlađim igračima. Na kraju, čestitam mojoj ekipi na dobroj igri, kao i protivniku na fer borbi“ rekao je Bošković.

Najefikasniji u redovima pobjednika bio je Stefanović sa 28 poena, pratio ga je Madžgalj sa 22, Zejak je upisao 14, dok je Bošković dodao 13.

Kod gostiju, najbolji je bio kapiten Janković, sa 13 poena, Terzić je dodao 10.

Izabranici Velibora Koraća ostaju na trećoj poziciji na tabeli, sa skorom osam pobjeda i tri poraza.

U narednom kolu, Bjelopoljci će dočekati ekipu Podgorice. Taj meč je na programu sljedećeg vikenda.

KK “Jedinstvo“: Beganović, Hadžimuhović, Bošković, Vojinović, Madžgalj, Femić, Zejak, Bulatović, Stefanović, Višnjić, Šćekić, Rabrenović Trener: Velibor-Pirto Korać.

KK “Džoker“: Vujačić, Lazović, Papić, Janković, Perović, Mitrović, Žižić, Vujačić, Sekulović, Mirković, Saveljić, Terzić Trener: Nemanja Mićović

Sudije: Kenan Gušmirović, Boris Raičević, Dušan Babić. 

Autor: Bojan Šutović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE