Rukometaši Jedinstva igrali neriješeno sa ekipom Lovćena

Rukometaši Jedinstva igrali su večeras na svom terenu neriješeno protiv ekipe Lovćena, rezultatom 24:24, u meču 13. kola Prve lige.
Najefikasniji u timu Jedinstva bio je Medojević sa šest, i Jelić sa pet golova. Kod domaćina istakao se Latković sa šest golova.
 
Trener rukometaša Jedinstva, Milan Ćetković, za Radio Bijelo Polje je kazao da su njegovi izabranici odigrali dobru utakmicu.
 
,,Izgubili smo bod u zadnjim sekundama igre, ali bih se ovim pitem zahvalio igračima, publici koja se došla u velikom broju, i nadam se da će nas i u budućem periodu ovako bodriti", istakao je Ćetković.
 
Dodaje da su ipak ostvarili cilj ulaskom u Mini ligu.
 
,,Večeras nijesmo izgubili i nadam se da je publika billa zadovoljna", dodaje Ćetković.
 
 
Trener ekipe Lovćena, Duško Milić, za naš Radio je kazao da je publika u Bijelom Polju gledala dobar derbi.
 
,,Meč je bio dosta jak, sa dosta oscilacija i kod Lovćena ali i Jedinstva, i mislim da je na kraju ipak rezultat realan. Meni je bitno što je moja ekipa uspjela da poslije velikog pada u drugom poluvremenu se povrati i uzmemo veliki bod u borbi za titulu", istakao je Milić.
 
MRK ,,JEDINSTVO": Lutovac, Racković, Vojinović, Babović, Femić, Danić, Barac, Medojević, Zonjić, Varagić, Jelić, Varagić, Čabarkapa, Tomović, Joksimović. 
 
RK ,,LOVĆEN": Borozan, Pravilović, Beloica, Krivokapić, Vujović, Kaluđerović, Mitrović, Dapčević, Borilovic, Đurović, Perović, Latković, Lakićević, Stanojević, Mrvaljević, Bulajić. 
 
Autorka: Eldina Bećirović
Foto: Dalibor Rakočević 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE