Juniorska liga: Košarkaši Jedinstva pretrpjeli četvrti uzastopni poraz

Juniori košarkaškog kluba "Jedinstvo" poraženi su danas na svom parketu, u meču 15.kola Juniorske lige, od ekipe Anagastuma iz Nikšića rezultatom 88:79, nakon produžetaka, dok je u regularnom dijelu meča bilo 68:68.

Veoma neizvjesan meč od prvog do poslednjeg minuta, koji je riješen tek nakon dodatnih pet minuta. Gosti su odigral bolje u završnih pet minuta i ubilježili novu pobjedu.

Igrač Jedinstva, Mileta Španjević kazao je za Radio Bijelo Polje da su neke glupe greške odvele njegov tim u ovaj poraz.

“Jedna izuzetno teška utakmica za nas, igrali smo protiv veoma ozbiljne ekipe. Znali smo od početka da neće biti nimalo lako. Mi smo loše ušli u meč , oni su uspjeli da nam nametnu neki njihov ritam, koji nismo uspjeli da iskontrolišemo. U drugom poluvremenu smo odigrali malo bolje, ali u završnici utakmice nam je pala koncentracija, što je protivnik kaznio. I pored svega toga imali smo par prilika , koje nažalost nismo uspjeli da iskoristimo. Čestitao bih ekipi Anagastuma na pobjedi i poželio sreću u nastavku sezone, nama ostaje da ispravimo greške u narednim mečevima” zaključio je mladi Španjević.

Najefikasniji kod pobjednika bio je Bulatović sa 28 poena, kapiten Višnjić je upisao 24, dok je Đilas dodao 12. Kod domaćih najbolji je bio kapiten Vučinić sa 29 poena, pratio ga je Kljajević sa 17 I Pavićević sa 12 poena.

U narednom kolu, izabranici Branka Vučetića gostovaće ekipi Danilovgrada. Taj meč je na programu sljedećeg vikenda.

KK "Jedinstvo: Beganović, Kovačević, Kljajević, Kljajević, Šćepanović, Španjević, Vučinić, Pavićević, Veličković, Raičević, Bošković Trener: Branko Vučetić.

KK "Anagastum": Đilas, Nenezić, Drašković, Čučković, Višnjić, Đukanović, Čučković, Butorović, Bulatović, Kalezić, Matović Trener: Nemanja Grabovica.

Sudije: Nikola Debeljević, Branko Šćekić, Boris Raičević.

 

Autor:Bojan Šutović

Foto:Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE