Odbojkašice Jedinstva Franca poražene od ekipe Nikšića

Odbojkašice Jedinstva Franca poražene su danas u gostima od ekipe Nikšića rezultatom 3:2 (25:20, 21:25, 23:25, 25:22 ,15:11), u meču 11.kola Prve lige.

Trener odbojkašica Jedinstva, Mladen Miladinović, kazao je za Radio Bijelo Polje da je njegova ekipa i pored poraza obezbijedila bolji međusobni skor od ekipe Nikšića, što je veoma važno u borbi za opstanak.

“Iako smo u prvom dijelu prvenstva zabilježili pobjedu protiv ekipe Nikšića, znali smo da nas očekuje teško gostovanje i teška utakmica. I pored toga što smo loše otvorili utakmicu i izgubili prvi set, uspjeli smo da preokrenemo i dobijemo naredna dva seta. To vođstvo kao da je malo uspavalo naše igračice, što je ekipa domaćina iskoristila na pravi način i riješila utakmicu u svoju korist“ dodao je Miladinović.

Najefikasnije u ekipi Nikšića bile su Marija Bojić i Elena Roganović sa po 19 poena, dok je Vulanović upisala 17. Kod gošći najbolje su bile Đorđević koja je upisala 22 poena i kapiten Mileva Magdelinić koja je imala poen manje.

Bjelopoljke u narednom kolu dočekuju ekipu Rudara iz Pljevalja. Taj meč je na programu sledećeg vikenda.

OK "Nikšić": Daria Đurović, Milica Đilas, Mina Kovač, Jana Bulajić, Marija Bojić, Elena Roganović, Daša Vulanović, Anja Peković Trener: Slavko Bojić.

OK "Jedinstvo": Nikolina Tvrdišić, Dušica Đorđević, Ajla Karalić, Andrea Krgović, Amila Karalić, Naida Hadžibegović, Dragana Rakočević, Anja Kojović, Mileva Magdelinić, Gordana Madžgalj, Staša Peković, Ikbala Idrizović, Isidora Jevrić, Jelena Kojović Trener: Mladen Miladinović

Sudije: Branimir Janjević, Stefan Osmajić. 

 

Autor: Bojan Šutović

Foto: OK ,,Jedinstvo"

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE