Super kadetska liga: Košarkaši Jedinstva poraženi od ekipe Junior iz Podgorice

Kadeti košarkaškog kluba "Jedinstvo" poraženi su danas na svom parketu od ekipe Junior iz Podgorice, rezultatom 63:60 u meču devetog kola Super lige.

Gosti su prvu četvrtinu riješili u svoju korist rezultatom 23:12, Bjelopoljci su u poslednoj dionici stigli goste, ali nisu imali snage za potpuni preokret, tako da su gosti došli do dva nova boda.

"Čestitam gostima na izvanrednoj partiji i zasluženoj pobjedi. Mi smo nakon prve četvrtine bili konstantno u rezultatskom zaostatku i nažalost nismo uspjeli da se vratimo. Okrećemo se sljedećem mecu, gostujemo prvoplasiranoj ekipi Budućnosti. Daćemo sve od sebe u toj utakmici i nadamo se dobrom rezultatu" kazao je za Radio Bijelo Polje, trener kadeta Jedinstva, Velibor Korać.

Najefikasniji kod pobjedničkog tima bio je, fenomenalno šuterski raspoložen, Vučeljić koji je upisao 36 poena, pratio ga je Pejović sa 15. Kod domaćih istakao se kapiten Madžgalj sa 22 poena, dok je Stefanović dodao 19. U narednom kolu, izabranici Velibora Koraća, u derbiju kola, gostuju ekipi Budućnosti. 

KK "Jedinstvo": Beganović, Stefanović, Hadžimuhović, Bošković, Višnjić, Vojinović, Madžgalj, Femić, Šćekić, Zejak, Bulatović.

KK "Junior": Šimun, Vlahović, Nikolić, Pejović, Savović, Vučeljić, Šljivančanin, Dimić, Jovović, Lasica, Dakić.

Autor: Bojan Šutović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE