Rukometaši Jedinstva savladali ekipu Ivangrada

Rukometaši Jedinstva pobijedli su večeras ekipu Ivangrada, rezultatom 21:18 , u meču 11.kola Prve lige. 

Domaći su prvo poluvrijeme riješili u svoju korist rezultatom 15:8.

U drugom poluvremenu viđena je velika borba, gosti su se rezultatski vratili, ali meč je prelomio kapiten Bojan Varagić svojim golom na dva minuta prije kraja meča.

Nakon toga gola, gosti su uspjeli samo da smanje rezultat i meč je završen rezultatom 21:18.

Trener domaćih, Milan Ćetković kazao je za Radio Bijelo Polje da je zadovoljan jer je ostvario svoj prvijenac pred domaćom publikom i da očekuje još bolju igru svoje ekipe u narednim mečevima.

„Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro,dok je drugo poluvrijeme bilo slabije. Popravićemo neke greške koje smo imali. Ova pobjeda će nam značiti da se približimo vrhu tabele. U sledećem kolu nas očekuje teško gostovanje ekipi Budvanska Rivijera, biče to jedan težak meč za nas, ali pokušaćemo da se spremimo najbolje što možemo i daćemo sve od sebe i u tom meču“ dodaje Ćetković.

Trener gostiju, Milan Novović kazao je za Radio Bijelo Polje da je njegova ekipa večeras igrala protiv jedne veoma iskusne ekipe.

„Mogu da budem ponosan na svoje momke, iako su izgubili utakmicu. Ponosan sam na njih jer su pokazali jedan veliki karakter, volju, želju i moral. U predstojećim mečevima nadam se da čemo imati bolje rezultate i svakako da se nadam opstanku mog tima“, zaključio je Novović.

Najefikasniji kod pobjednika bio je Milun Danić sa devet pogodaka, dok je Babović dodao četiri gola. Kod gostiju istakao se Nemanja Đurašković sa sedam golova, dok je Folić postigao dva pogotka.

U narednom kolu, Bjelopoljci gostuju ekipi Budvanska Rivijera. Taj meč na programu je sledećeg vikenda.

RK "Jedinstvo": Zarija Lutovac, Filip Racković, Nenad Vojinović, Nikola Babović, Rajko Femić, Milun Danić, Slobodan Zonjić, Bojan Varagić, Nikola Jelić, Miomir Varagić, Stefan Čabarkapa, Danilo Joksimović, Marko Tomović. Trener: Milan Ćetković.

RK "Ivangrad": Filip Marsenić. Luka Došljak, Željko Femić, Vojislav Vukić, Đorđe Folić, Nemanja Popović, Nemanja Đurašković, Eris Adrović, Mirza Ramusović, Danilo Došljak, Nikola Popović, Svetislav Mališić, Dejan Miković. Trener: Milan Novović

Sudije: Bogdan Kaluđerović, Ivan Vujačić. 

 

Autor: Bojan Šutović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE