Bjelopoljac Marko Kljajević uspješan u beogradskom evroligašu Mega Bemaksu

Mladi Bjelopoljac, košarkaš kluba Mega Bemaks iz Beograda, Marko Kljajević, postigao je dobar rezultat u utakmici protiv Crvene Zvezde, u finalu kvalifikacionog turnira juniorske Evrolige ''Adidas Next Generation''.

Kljajević je za Radio Bijelo Polje kazao da su od početka turnira igrali dobro, pogotovo u odbrani.

,,Što se tiče finalne utakmice, kontrolisali smo igru svih 40 minuta, prvenstveno u odbrani i defanzivnom skoku, a iz toga je dolazio sami napad. Trenirali smo dobro, i ovaj uspjeh nam je došao kao nagrada za odlične treninge. Čestitao bih mojim saigračima na odličnom turniru. Prve tri utakmice smo dobili veoma lako i ubjedljivo, što nas je i dovelo do finala, gdje smo igrali sa Crvenom zvezdom koja je do sad a bila neporažena na ovom turniru“, pojašnjava Marko.

On je tokom utakmice postigao devet poena, šest skokova i četiri asistencije.

Kljajević ističe da je velika čast biti u klubu Mega Bemaks, za koji igra već dvije godine.

,,Za nas je veliki uspjeh što ćemo učestvovati na završnom turniru Evrolige po četvrti put zaredom, koji će ove godine biti održan u španskoj Vitoriji, od 16. do 19. maja“, dodaje Kljajević.

Tokom turnira, Kljajević je prosječno za 20 minuta postigao devet poena, pet skokova i tri asistencije, ali i jednu ukradenu loptu. 

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Privatna arhiva

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE