Košarkaši Jedinstva poraženi od Ulcinja

Košarkaši Jedinstva poraženi su večeras na svom terenu od ekipe Ulcinja, rezultatom 67:86, u utakmici desetog kola Erste lige.

Pomoćni trener košarkaša Jedinstva, Goran Popović, uputio je čestitke ekipi Ulcinja.

,,Imali su prednost tokom čitavog susreta, i na kraju je rezultiralo velikom razlikom. Mi smo u meč ušli bez dva igrača, tokom utakmice nam se povrijedio i jedan od najboljih igrača, kapiten Drašković, tako da smo bili hendikepirani i nijesmo bili u mogućnosti da se suprotstavimo u punom kapacitetu veoma iskusnoj ekipi", ističe Popović, i vjeruje da će u narednom periodu uspjeti da ostvare ono čemu su se nadali na početku prvenstva, a to je plasman u Super ligu.

Trener ekipe Ulcinja, Darko Vujačić, za Radio Bijelo Polje je kazao da je ovo bila veoma bitna utakmica, ali i pobjeda.

,,Čestitam mojim igračima na dobro odigranom meču, iako smo nastupali u novom sastavu gdje nam treba i vremena da se uigramo, zadovoljan sam svim onim što su večeras prikazali", dodaje Vujačić.

JEDINSTVO: Filip Ljujić, Arso Leković, Vladimir Tomasević, Mihailo Bošković, Vasilij Vučinić, Blagoje Zlajić, Danilo Drašković, Luka Čović, Marko Raičević, Marko Kljajević, Vasilije Šćepanović, Filip Mrdak. 

ULCINJ: Nenad Jovetić, Bryce Jones, Player IV, Miloš Džaković, Miloš Krivokapić, Ramuš Ajdari, Samir Hajdarpašić, Player V, Maid Čičić, Player I. 

 

Autorka: Eldina Bećirović 

Foto: Dalibor Rakočević 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE