Pedro Paskal je glavna zvijezda Star Wars serije

Zvijezda serija ”Game of Thrones” i ”Narcos”, Pedro Paskal, odlazi u daleku, zapravo najdalju moguću galaksiju, gdje će postati The Mandalorian lično, u istoimenoj ”Star Wars” igranoj seriji i “kapitalcu” streaming servisa, Disney+, prenosi Variety, piše IGN Adria.

Odavno kruže glasine da će upravo Paskal nositi seriju, ali do ovog momenta ništa nije bilo sa sigurnošću potvrđeno. No, pregovori traju a izvori bliski produkciji tvrde da je ugovor maltene potpisan.

Reditelj Džon Favro je smjestio svoju seriju, prvu igranu ”Star Wars” seriju, u period nakon pada Imperije, prije nego što će se Prvi Red uzdići u ono što nas trenutno nervira u aktuelnoj trilogiji. Favro je ranije najavio da je u pitanju period nakon priča o Jangu i Bobi Fettu, i da će se serija baviti “usamljenim revolverašem na samoj ivici galaksije, daleko od autoriteta Nove Republike.”

Pored ”Mandaloriana”, čeka nas još jedna ”Star Wars” igrana serija, koju je najavio CEO Disneya lično, Bob Iger, a u pitanju je prikvel serijal za ”Rogue One”.

Prikvel će se baviti “ranim radovima” Kasijana Andora, prije nego što će se upustiti u najopasniju od svih misija, koju smo gledali u prvoj “Star Wars Priči”. Dijego Luna će se vratiti u ulogu Kasijana, a serija će biti smještena u doba Imperije, godinama prije nego što su se Pobunjenici uopšte okupili.

Izvor: Cdm