"Prati moje stare tragove" novi album "Divljih jagoda"

Legendarna  grupa "Divlje jagode" obajvila je trinaesti studijski album pod nazivom "Prati moje stare tragove", a ovaj album posebno će obradovati publiku koja preferira hard & heavy zvuk po kojem je bend poznat, saopšteno je iz idavačke kuće Croatia Records.

Kako je pojašnjeno u saopštenju, album sadrži deset pjesama, među kojima je i obrada pjesme "Da li si ikad mene voljela" s albuma "Labude kad rata ne bude" iz 1994. godine.

Kao i na prethodnom albumu, vokale su izveli Toni Janković i Livio Berak, pokazujući kako dva potpuno različita vokalna stila mogu savršeno funkcionisati zajedno.

"Za bendove koji traju dugi niz godina, a 'Jagode' su svakako jedan od takvih, važno je po svim parametrima biti 'catch up in time' i pratiti što se događa u svijetu. Ako tako promatramo, 'Prati moje stare tragove' donosi svježi, slatki sočni zvuk 'Jagoda', ali za 2024. godinu", kazao je Zele Lipovača.

Ovaj album nudi bogatstvo energičnih melodija, moćnih riffova i kvalitetnih tekstova koji će sigurno rezonovati s publikom.

"Svaka pjesma je pažljivo komponirana i producirana tako da odražava esenciju benda, a istovremeno unosi novi i moderni zvuk. Album 'Prati moje stare tragove' je zasigurno glazbeno djelo koje će zadovoljiti dugogodišnje fanove benda, ali i privući nove slušatelje svojim modernim pristupom i bezvremenskim zvukom", navode iz Croatia Recordsa.

Izvor:Nezavisne novine

Foto: Igor Kelčec 

Tekst objavila:Ljilja Brajković