Snimanje filma Bridžit Džons u Londonu izazvalo haos

U Londonu se snima novi dio Bridžit Džons sa Rene Zelveger u glavnoj ulozi.

Produkcija je ovom prilikom zamolila stanovnike sjevernog dijela grada da tokom snimanja izlaze i ulaze u svoje kuće u određeno vrijeme u kojem neće ometati snimanje, prenosi Dejli mejl.

Naravno, ovakva situacija nije mogla da prođe bez drame.

Glumcu Ramiju Maleku i muzičaru Hariju Stajlsu se ova pravila navodno nikako ne dopadaju, s obzirom da se snimanje odvija u blizini njihovih domova.

"Radi se o komšiluku u kojem žive zvijezde poput Harija, Ramija, Rikija Džervejsa i Rouana Atkinsona, koji dobijaju poruke od produkcije da ne prestaju da snimaju. To ih izluđuje, kao da su taoci", dodao je on.

Rene Zelveger i Hju Grant, koji je igrao Danijela Klivera se vraćaju u franšizu.

Podsjećamo, Grant se nije pojavio u trećem dijelu franšize iz 2016, uprkos tome što je njegov lik bio dio zapleta tog filma.

Kolin Firt, koji je igrao šarmantnog Marka Darsija u prva tri, navodno više nije u filmu, a radnja se odvija nakon što je Darsi ubijen u Sudanu i prati Bridžitin život kao udovice sa dvoje male djece.

Njenog novog partnera tumačiće Leo Vudol. Mnoge obožavateljke filmova Bridžit Džons najavile su bojkot četvrtog filma ako u njemu ne bude njihov omiljeni Darsi.

Izvor:RTCG

Foto: Guliver (AP Photo/Francois Mori) France Judy Premiere)

Tekst objavila:Ljilja Brajković