Ben Aflek i Met Dejmon ponovo zajedno igraju u filmu

Najbolji prijatelji Ben Aflek i Met Dejmon pronašli su svoj sljedeći zajednički projekat. Dvojac iz filmova „Dobri Vil Hanting“ i „Air“ će sljedeće glumiti u „RIP“, novom Netfliksovom trileru scenariste i reditelja Džoa Karnahana.

Detalji radnje i datum izlaska drže se u tajnosti. Film će producirati Artists Equity – studio koji su osnovali Aflek i Dejmon 2022. godine, prenosi Varajeti.

Ostali projekti ovog studija uključuju filmove „Small Things Like These“, nastavak „Računovođe“ i filmove „Nezaustavljivo“ i „Poljubac žene pauka“ u kome igra Dženifer Lopez.

Aflek i Dejmon su bili dugogodišnji saradnici, prvo na filmu „Dobri Vil Hanting” iz 1997. godine, koji im je obojici donio Oskare za najbolji originalni scenario.

Zajedno su glumili u istorijskoj drami Ridlija Skota iz 2021. „Posljednji duel” zajedno sa Džodi Komer i Adamom Drajverom. Njihov posljednji zajednički projekat bila je sportska drama iz 2023. „Air“, koju je Aflek takođe režirao.

Dejmon je posljednji put igrao u Oskarom nagrađenom „Openhajmeru“ Kristofera Nolana i „Drive-Away Doolls“ Itana Koena. Sljedeće je da će glumiti zajedno sa Aflekovim bratom Kejsijem u komediji „Podstrekači“.

Aflek je nedavno ponovio svoju ulogu Brusa Vejna/Betmena u filmu „The Flash“ iz 2023. godine i pojavio se u filmu supruge Dženifer Lopez „Ovo sam ja… sada: ljubavna priča“.

Izvor:RTCG

Foto:AntenaM

Tekst objavila:Ljilja Brajković