Pamela Anderson napravila zaokret u karijeri

Glumica i zvijezda Baywatcha Pamela Anderson napravila je mali zaokret u svojoj karijeri, najavivši na svom Instagram profilu da je napisala kuvaricu koja je trenutno dostupna za prednarudžbu.

Kuvarica "I Love You by Pamela Anderson" sadrži, kako piše, recepte iz srca, a prvobitno je bila zamišljena kao kolekcija recepata koju je Anderson poklonila svojim sinovima, Brandonu Tomasu i Dilanu Džegeru.

"Danas sam toliko uzbuđena što sa svima vama mogu podijeliti ovo djelo puno ljubavi", napisala je Anderson na svom Instagramu i dodala da, ono što je započelo kao poklon za njene momke, sada je preraslo u projekt koji sažima sve omiljene stvari njene porodice.

 A pod omiljene stvari glumica misli na jednostavne porodične plant-based recepte, koje sada mogu isprobati svi.

Na zvaničnoj web stranici stoji da ova kuvarica sadrži više od 80 jednostavnih i ukusnih recepata na biljnoj bazi, a osim recepata, u njoj će se naći i pregršt savjeta, od toga kako pripremiti dom za goste do toga kako na najbolji način skladištiti i očuvati povrće iz vrta.

Pamela Anderson vegetarijanka je još od tinejdžerskih godina i sva se njena jela baziraju upravo na voću i povrću, pa su mnogi njeni obožavatelji koji su takođe vegetarijanci i vegani jednostavno oduševljeni.

"Kraljica vegana koju svi zaslužujemo i trebamo", "Jedva čekamo isprobati recepte", samo su neki od komentara njenih obožavatelja.

Njena kuvarica trenutno je dostupna za prednarudžbu, a u prodaju izlazi 15. oktobra ove godine, na opšte oduševljenje njenih fanova.

Pronađeni su na Amazonu po cijeni od 35 dolara, odnosno nešto više od 32 evra.

Izvor:Nezavisne novine

Foto: Tanjug/AP

Tekst objavila:Ljilja Brajković