Sloboda Mićalović nosila nakit od 100.000 evra

Glumica Sloboda Mićalović zablistala je na crvenom tepihu gdje je njenom izgledu doprinio i nakit vrijedan više desetina hiljada evra.

Sloboda već godinama važi za jednu od najprirodnijih i najtalentovanijih glumica, a riječi hvale ne izostaju kada je ona u pitanju od strane kolega i običnih ljudi.

Prepoznatljiva je po svom stavu, ali i eleganciji kojom odiše, a nedavno je sve prisutne oduševila i na premijeri filma "Jorgovani" u kojem igra glavnu žensku ulogu.

Glumica se u MTS Dvorani, na premijeri u okviru 52. FEST-a, pojavila u dugoj, elegantnoj crnoj haljini, sa romantičnom frizurom i šminkom u prirodnim nijansama koja joj je savršeno "legla".

Sloboda je došla u pratnji supruga Vojina Ćetkovića i ponijela na sebi nakit koji vrijedi više od 100.000 evra.

Glumica je izabrala dijamante jednog poznatog brenda i to ogrlicu, minđuše i dva prstena. Najviše vrijedi oglica koja košta više od 30.000 evra.

Stranica koja se bavi nakitom "What The Cut" je objavila priču o Slobodi koja tvrdi pomenute cifre, a ono što nije poznato jeste da li je glumica ovaj nakit kupila ili ga je samo iznajmila za potrebe premijere, što rade brojne poznate ličnosti, najviše u Americi prilikom velikih događaja kakvi su dodela Oskara, Met Gala i slično.

Inače, nakon što su objavljene cijene nakita Sloboda se našla i na meti kritika, pošto je svojevremeno u jednoj od svojih izjava istakla da skupa garderoba i novac ne mogu nikako da kupe iskren osmijeh, a onda se dotakla i vegana koji nose tašne od kože.

Svakako, prva asocijacija je sudeći po njenim izjavama bila ta da misli na pop zvijezdu Jelenu Karleušu.

“Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše "ne jedem meso, ja sam vegan", a onda nosi "Luj Viton" koja sigurno nije od kupusa. Ne razumijem”, rekla je glumica jednom prilikom za Lijepa i Srećna.

Ovaj njen stav nije ostao nezapažen, pa je povodom toga Jelena objavila Instagram stori.

“Upravo sam htjela da pojedem jednu moju "Luj Viton" torbu, ali mi je ova prepametna žena objasnila da to nije kupus. A ja jedem samo kupus”, napisala je pjevačica.

Izvor:Nezavisne novine

Foto: Tanjug/AP

Tekst objavila:Ljilja Brajković