"Dikaprio je novi Hju Hefner"

Kristal Hefner, supruga Hjua Hefnera koji je bio poznat po svojoj ljubavi prema mnogo mlađim ženama, nazvala je Leonarda Dikaprija "novim Hefom“.

Kako prenosi Dejli mejl, Dikaprio je trenutno u vezi sa 25-godišnjom italijanskom manekenkom Vitorijom Cereti. Pedesetogodišnji holivudski glumac, posle niza veza sa devojkama tih godina, sudeći po stranim medijima, konačno je siguran u ljubav.

Kristal je takođe otkrila da je Dikaprio bio na zabavi u Hefnerovoj vili sa Rijanom, koja je tada imala 20 godina.

"Djevojke su sve mlađe... Leo se pretvara u novog Hefa“, rekla je Kristal, koja je sa Hefnerom bila u braku pet godina, do njegove smrti u 91. godini.

Udovica je otkrila da su vilu posjećivale razne poznate zvijezde, poput Džeka Nikolsona, Poli Šora, Korija Feldmana, Džastina Bibera, Kajli Džener...

Dikaprijeva izabranica u junu puni 26 godina, a izvori bliski glumcu tvrde da ima sve osobine koje holivudska zvijezda traži za partnera. Čini se da je Cereti uspjela da uradi ono što niko prije nje nije – ukrala je Dikapriju srce. Inače, Cereti je traženo TV lice, a do sada je vodila kampanje za poznate brendove kao što su Chanel, Prada, Dolce & Gabbana i Moschino.

Izvor:Kolektiv

Foto: YouTube screenshot/ finisher489

Tekst objavila:Ljilja Brajković