"Plašim se samoće" - Rada Manojlović progovorila o ljubavnom životu: "stižu me godine"

Radmila Rada Manojlović priznala je da samuje, te da joj je potrebna ljubav.

 Pjevačicin ljubavni život je pod lupom medija, a ona želi da se skrasi i nađe nekoga.

"Trenutno nisam zaljubljena, ali mislim da kada se to desi i osjetim da je to to, poželjeću ozbiljnije stvari. Ne bih voljela da provedem život sama, plašim se samoće i mislim da mi je sada vrijeme za brak i porodicu. Kada dođem s nastupa kući i legnem u krevet, ne mogu svoje pjesme da zagrlim. Uspjeh i publika su lijepi, ali ako nemaš s kim da podijeliš to, čemu sve? Pčela sam radilica, ranije to nisam osjećala tako jer sam konstantno bila u nekoj mašini. Zahvalna sam na interesovanju publike za mene, ali mi fale porodica i ljubav",  izjavila je Rada.

Shvatila je da ona ima neke pogrešne korake, kada je riječ o ljubavi.

"Problem je samo u meni. Lijepo mi je deda rekao poslije prvog, drugog, trećeg: "Ako ti nijedan ne valja, onda je, ćerko, do tebe." Očigledno fantaziram... Stižu me godine, hoću da se smirim, da me neko mazi i pazi, da ne moram više sve sama. Trebalo bi da mi neko titra i da me razmazi",  izjavila je Manojlovićeva, istakavši šta traži od muškarca kojeg će voljeti:

 "Neću da lažem, fizički izgled mi je najbitniji. Bilo je puno dobrih momaka koji su pokušavali da me osvoje, ali ako nema "hemije", džaba sve. Ne mogu da se zaljubim u dobrotu. Mora da ima oči u kojima ću vidjeti samo sebe i cijeli svijet. Mora da bude i lijep i zgodan! Volim da mi zavide na izboru partnera, ali mi je važno da taj neko preuzme i dio mog tereta, obaveza, da idemo istim putem ka zajedničkom cilju.

Izvor:Kolektiv

Foto: YouTube screnshot/ Hype TV 

Tekst objavila:Ljilja Brajković