Silvester Stalone priznao - "Nakon ovog filma imao sam sedam operacija"(video)

Silvester Stalone progovorio je o sedam velikih operacija koje je morao obaviti nakon što je povrijedio leđa u akcionom hit-filmu Plaćenici.

Naime, slavni glumac snimao je scenu borbe s profesionalnim rvačem "Stone Cold" Stivom Ostinom (Steveom Austinom) te slomio vrat, otkrio je u novoj sezoni reality emisije Obitelji Stallone, piše Daily Mail.

"Radio sam gluposti. Režirao sam Plaćenike i ponašao se kao idiot i snimao po deseti put tu scenu. Sjećam se jednog pada i itekako sam ga mogao osjetiti. Stiv je jedini znao. Nikad se nisam oporavio od Plaćenika. Nakon tog filma fizički više nikad nisam bio isti, a već sam i ranije upozoravao ljude da ne rade vratolomije sami", prisjetio se Stalone.

Njegova supruga Flovin dodala je kako Stalon uvijek "pokušava prikriti bol pretvarajući se da se ništa strašno nije dogodilo".

"Ne voli da ljudi znaju koliko je puta operisao leđa", dodala je i nastavila kako su u strahu "svaki put kad Slaj mora ići na operaciju jer nikad se ne zna šta će biti".

"Stvarno je teško gledati kako  prolazi kroz još jednu bolnu operaciju. Cijelo moje djetinjstvo on je u bolovima", rekla je njegova ćerka Skarlet.

Stalonu je bilo potrebno ugraditi metalnu pločicu u vrat, a bio je izložen i proceduri spinalne infuzije.

Izvor:Kolektiv

Foto: YouTube screenshot/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Tekst objavila:Ljilja Brajković