Oborio svjetski rekord: Trejler “Deadpool 3” najgledaniji svih vremena(video)

Trejler za “Deadpool & Wolverine” oborio je svjetski rekord. Trejler za treći dio franšize objavljen je u nedjelju, 11. februara, i od tada je postao najgledaniji trejler svih vremena

U prva 24 sata od objavljivanja trejler je imao nevjerovatnih 365 miliona pregleda.

Uspio je da nadmaši prvi trejler objavljen za film “Spider-Man: No Way Home”, koji je 2021. za 24 sata od objave skupio 355.5 miliona pregleda.

Prekid rođendanskog slavlja

Tizer započinje Deadpoolovom rođendanskom proslavom koju prekida organizacija Time Variance Authority, posljednji put viđena u drugoj sezoni serije Loki, prenosi 24sedam.

U ostvarenju pod nazivom “Deadpool & Wolverine” glavne uloge tumače Rajan Rejnolds i Hju Džekmen, a svjetska premijera je zakazana za 26. jul.

Film se bavi temom multiverzuma, a Džekmena ćemo ponovo vidjeti u ulozi Vulverina.

“Odijelo skriva krv i znoj”

Rejnolds, koji u filmu izgleda zastrašujuće, nedavno je na društvenim mrežama objavio da je snimanje gotovo i zahvalio se kompletnoj ekipi.

“Odijelo skriva krv i znoj… Ali danas, sa završetkom “Deadpoola”, to su uglavnom suze. Veliko i ogromno hvala glumcima i ekipi našeg filma koji su se borili sa vjetrom, kišom, štrajkovima i Hjuom Džekmenom… Sve pod snažnim vođstvom Šona Levija”, napisao je glumac na Instagramu.

Popularna američka kompanija za distribuciju bioskopskih karata Fandango objavila je krajem prošle godine listu najiščekivanijih filmova. Pomalo iznenađujuće je bilo to što nastavci filmova “Gladijator”, “Beetlejuice“ i “Dina 2” nisu na prvom mjestu, već upravo “Deadpool 3”.

Izvor:Kolektiv

Foto: Youtube screenshot/Marvel Entertainment

Tekst objavila:Ljilja Brajković