Mina Kostić na ivici suza: Dočekalo me sve što ne valja

Pjevačica Mina Kostić nikad od javnosti nije krila da je odrasla u materijalno teškim uslovima, a o svom djetinjstvu je sad ponovo govorila.

Ona je na ivici suza priznala da je kroz život morala da ide sama i da nije imala podršku od oca i brata kakvu je očekivala.

"Jeste nas bilo mnogo, nažalost mame i tate više nema, bili smo siromašni, ali srećni. Bila je tu uvijek muzika i pjesma, doduše, nikada nisam mogla da se naspavam, bila sam željna toga, ali sam tada bila bezbrižna i mirna. Bila sam bezbrižna dok nisam krenula da se bavim ovim poslom, a onda je krenulo turbulentno i naporno", rekla je ona.

Mina je zatim priznala u kojim situacijama je ostala sama, bez oslonca muškog dijela porodice, a onda je otkrila da njen otac nije bio hrabar da stane ispred nje.

"Moj bio otac nije bio baš hrabar čovjek, nekako kad god su nailazili problemi, on se izvačio. Nije imao herca da stane ispred, pa sam ja gurala sama. Imam tri brata, ali Milana volim najviše na svijetu, on je takav čovjek porodica i posao, a ja sam sama išla kroz život. Sve što ne valja, to me je dočekalo", dodala je ona.

Iz teškog perioda uspjela je da se izdigne tako što se okrenula vjeri, a tako je uspjela da oprosti svima koji su joj nanijeli nepravdu u životu.

"Pet godina unazad ima kako sam se okrenula Bogu i crkvi, tako mi je lakše da prevaziđem sve što je je snašlo. Doživjela sam velike nepravde, ali sam oprostila svima i sve sam zaboravila. Sada se lijepo osjećam, rasterećeno, mrino spavam. Sada mi je bitno samo da zaradim za svoje potrebe, jer kad imam mnogo para, onda ne znam da ih čuvam, ali na kraju i zašto da čuvam. Materijalne stvari su nebitne i mislim da treba pomagati drugima", zaključila je Mina.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković