Ceca otkrila koji svoj album je najviše slušala:

Svetlana Ceca Ražnatović je u dosadašnjoj karijeri objavila 19 albuma, a kako je najavila, njenu publiku uskoro očekuje i novi album.

Ona je sada ispričala koji je na nju ostavio poseban trag i otkrila koje svoje pjesme najviše voli.

"Svoj album koji sam najviše puta preslušala u životu je “Ljubav živi“. U tom momentu kada sam ga snimala bilo mi je jako teško. Tada sam osjećala bol i pritisak. Mislim da sam sve to pretočila u te pjesme. Ta emocija se osjeća, čuje. On uopšte nije svijetao, taman je, mračan, pun tuge, ali sam njega najviše slušala. Privatno najviše volim pjesmu “Od tebe ne znam da se oporavim“, “Rijekom bez vode“, “Čudo moje“… – priznala je pjevačica.

Numera je preko noći postala hit, a Ražnatovićeva je sada progovorila o saradnji sa Aleksandrom Radulovićem Futom.

"Meni je jako drago što je Futa ponovo pun tog kreativnog elana, što se vraća na velika vrata i što ponovo sarađujemo. On i Marina su napravili revoluciju u muzici. Narod je željan te muzike i to se vidi i po pjesmi “Za kraj“. Eto i na Majinu ideju smo ponovo snimili pjesmu “Ne računaj na mene“, koju sam prvobitno snimila sa Mirom Škorić, koja je gostovala na mom albumu. Ona je željela to da snimimo za potrebe Novogodišnjeg programa. Snimile smo to začas, s puno ljubavi… Publika je to odlično prihvatila. Eto, te dvije pjesme su me baš mnogo usrećile", rekla je Ceca, pa progovorila o novom albumu.

"Na njemu će biti, Futa, Braja, Handanović i još neki autori. Ova posljednja pjesma pokazuje šta mene ispunjava kao osobu. Vjerovala sam u nju. Nisam mislila da je komercijalna. Vjerovala sam da će se dopasti publici. Reakcije koje sam čula su: „Plačem i ježim se!“ Od Adila sam dobila kompliment u fazonu: “ Šta si nam ovo uradila… kakvi ukrasi, kakvo pjevanje“… Oduševio me je",  priznala je Ražnatovićeva.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković