"Nema razloga da budete tužni kada...." - Margo Robi prokomentarisala što je ostala bez nominacije za Oskara

Margo Robi je konačno progovorila o ovogodišnjim nominacijama za Oskara.

Nakon objavljivanja nominacija, mnogi fanovi su bili ljuti što Margo nije nominovana za najbolju glumicu za ulogu u filmu Barbi, a Greta Gerving nije nominovana za najbolju režiju. Sada je o tome progovorila Margo, koja je producirala i glumila u filmu.

"Nema razloga da budete tužni kada znate da ste ovako blagosloveni", rekla je australijska glumica na SAG projekciji Barbie filma, prenosi Deadline.

On smatra da je Greta trebalo da bude nominovana.

Iako Margot i Greta nisu bile nominovane za najbolju glumicu i najbolju režiju, film ima osam nominacija, uključujući jednu za najbolji film.

"Mislim da je Greta trebalo da bude nominovana za nagradu režisera jer ono što je uradila je stvar koja se dešava jednom u karijeri, jednom u životu, zaista jeste. Ali ovo je bila nevjerovatna godina za sve filmove", rekla je popularna glumica.

Uprkos tome što je propustila nominacije, Margo kaže da je oduševljena što film ima toliko nominacija. Rajan Gosling je nominovan za najboljeg sporednog glumca za ulogu Kena, dok je Amerika Ferera nominovana za najbolju sporednu glumicu za ulogu Glorije u filmu. Ostale nominacije uključuju dizajn produkcije, kostimografiju i najbolji prilagođeni scenario.

  1. dodjela Oskara biće održana 10. marta.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković