Dragna Mirković progovorila o teškom periodu - "Bila sam najpotrebnija svojoj porodoci"

Pevačica Dragana Mirković trebalo je za započne turneju krajem prošle godine, ali je nakon smrti svekrve odlučila da nije pravi momenat i da je porodici potrebnija više nego ikada.

Turneju je pomjerila, pa je veliki koncert u Beogradu očekuje u februaru.

"Bila sam najpotrebnija svojoj porodici u tom momentu i to je samo jedan logičan sljed događaja. Nažalost, meni je 2023. godina bila prilično problematična, imala sam ja još otkazivanja koncerata u Australiji. Kasnije sam otišla to da nadoknadim, naravno, bez novca jer sam rekla: „To je moja želja, potreba i osećanje da prekinem turneju“. Oni su mi izašli u susret i hvala im na tome. Ja sam obećala da ću doći i pevala sam tri koncerta besplatno. Sada samo napominjem kakva mi je bila ta godina, stvarno ne bih voljela da mi se ikada vrati. Željela sam da u ovu godinu krenem sa pjesmom ispalo je da je Tuzla bila prvi grad", počela je ona i dodala da je još uvijek tužna zbog svega što se dogodilo:

Ništa to nije jednostavno, jako mi je bilo teško, da se razumijemo i dalje mi je teško. Ali sam u najtežim momentima bila jaka i nasmijana, a posebno kada je povod ovako jedna turneja humanog karaktera.

Draganina i Tonijeva djeca, Marko i Manulea, izbjegavaju javna pojavljvianja i u tome imaju apsolutnu podršku svojih roditelja:

"Nisu promijenili mišljenje, posebno ćerka rekla je sebi „Zašto sam i na tri mjeseca otvorila Instagram, sad svi znaju kako izgledam“. Ona nije u tom fazonu, Marko je ipak muškarac, otresitiji je i ima otvoren profil. Počeo je čak i biznis da uključuje kroz taj svoj profil, pa čak moram da pohvalim moje dijete. Pomogao je jednom dečku koji mu se obratio na Instagramu, njemu je bila potrebna pomoć, a ja nisam imala pojma da je to uradio. Poslao je novac koji je sam zaradio, nije tražio od nas, oni su samo normalna djeca. Kada čovjek ima normalnu decu, on je srećan, najsrećniji na svijetu",  rekla je Dragana.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković